Săptămâna 18-25 iunie

Tana Rosca
Sfârșitul de săptămână se anunță unul plin de dis­tracții și romantism, pentru că Luna tra­ver­sează Leul, unde e întâmpinată de cei doi be­ne­fici, Venus și Jupiter. Distracția pare să se încingă mai ales duminică, ceea ce poate avea urmări mai puțin sim­pa­tice luni, când ne cheamă datoria. Pe Sa­turn, re­tro­grad în Scorpion, nu-l interesează ex­ce­sele din week­end, ci doar eficiența cu care ne achi­tăm de îndatoriri. Soluția e justa măsură, care ne ferește de neplăceri. Duminică, Soarele intră în Rac, deci a venit vremea să le spunem "La mulți ani!" celor născuți în această zodie. Marte intră și el în Rac, miercuri. Din păcate, nu se simte grozav aici, în termeni astrologici spunem că se află "în cădere". Conjuncția Soare-Marte ne poa­te băga în bucluc cu autoritățile, deci ar fi bine să nu ne lăsăm în voia stărilor de spirit schimbătoare și a nevoii de-a ne impune cu orice chip. Și în familie pot interveni conflicte, dacă nu ne exersăm răbdarea.

Semnele cardinale:

BERBECII o duc bine până miercuri, mai ales din punct de vedere afectiv. Burlacii se pot îndrăgosti sau distra cu folos - norocul vă poate surâde. De miercuri încolo, însă, peisajul vieții dvs. se întunecă, norii venind din zona carierei.
RACILOR li se pot oferi ocazii bune de câștig, ori e posibil să li se ofere un post mai bun, care să implice automat o creștere a veniturilor directe. Dar și responsabilitățile pot crește împreună cu promovarea, ceea ce vă poate face nervoși.
BALANȚELE au toate motivele să se simtă bine în lume, în weekend, deci statul acasă nu e o opțiune. Mai ales că se poate să cu­noașteți o persoană dezirabilă. E drept că pu­teți cheltui cam mult, dar cu folos. Șefii dvs. pot deveni tot mai irascibili.
CAPRICORNII își pot dedica energia unei afaceri importante, la finele săptămânii. Merită să faceți acest efort - de fapt, nici nu-l veți resimți ca atare. Poate fi vorba și despre o aventură toridă. Dacă sunteți într-o relație stabilă, aveți de-a face cu un partener tot mai autoritar.

Semnele fixe:

TAURII care se decid să dea o petrecere acasă la ei, la sfârșit de săptămână, ar putea să se aleagă cu mai mult decât niște ore de amu­zament. Deși partenerul dvs. ar putea fi nemul­țumit de deranj, se va bucura când apar foloasele.
LEII însuflețesc orice adunare în care se află, mai ales duminică. Puteți să vă decideți să stați și acasă, nu-i nimic, vă gă­seș­te lumea pe voi. Vă poate fi greu să vă reluați viața de zi cu zi, dar trebuie, deoarece leneveala la ser­viciu vă poate atrage dușmănii.
SCORPIONII riscă să ia viața prea în serios. Zău, nu merită să vă sacrificați între­gul weekend pe altarul carierei, eforturile dvs. au fost deja observate și vi se deschid porți către funcții mai înalte. Fiți însă temperați în exprimarea opiniilor, de miercuri.
VĂRSĂTORII rezistă cu greu ten­ta­țiilor pe care le prezintă partenerul: hai să facem asta, hai să mergem acolo... Nici n-ar trebui să rezistați, ci să vă bucurați, dar să puneți capăt dis­tracției la timp, ca să nu vă afecteze prestația pro­fe­sională, în special de miercuri.

Semnele mutabile:

GEMENII se simt grozav în compania prie­te­nilor. O excursie de weekend s-ar putea do­ve­di o idee inspirată, cu condiția să nu vă întoarceți prea târziu și prea obosiți, altfel puteți avea probleme cu șefii dvs. De chestiuni bănești n-ar prea trebui să vă ocupați.
FECIOARELE preferă să petreacă un final de săptămână retras, și bine fac, deoarece au ne­­voie de odihnă. Oricum de luni până miercuri nu veți avea mare chef de muncă. Vă recomandăm prudență la volan, în special de miercuri încolo.
SĂGETĂTORII respiră ușurați de când au scăpat de presiunea lui Saturn în semnul lor și s-ar putea să exagereze cu binele. O călă­torie în străinătate vă priește într-adevăr, cu condiția să nu cheltuiți prea mult. În acest din urmă caz puteți avea și discuții cu partenerul.
PEȘTII se pot aduna cu colegii la petreceri, pe final de săptămână. Un drum în străi­nă­tate poate să trebuiască să fie amânat sau pu­teți avea probleme de concentrare la învă­ță­tură, dacă dați examene. În amor, pasiunea poate de­ge­nera, de miercuri, în dorință de dominare.