SĂPTĂMÂNA 5-11 IUNIE

Tana Rosca
Micul benefic Venus părăsește vineri Racul, sem­nul familiei, pentru a intra în Leu, zodia aso­ciată cu jocul, distracția și poveștile de iubire. Aici o așteaptă marele benefic Jupiter și, împreună, cei doi generează o stare de bine, care se reflectă în mo­dul cel mai plăcut asupra relațiilor de orice tip. Pen­tru unii, combinația acestor energii se poate ma­nifesta sub forma unui câș­tig picat din cer și poate fi vorba despre sume con­si­derabile. Alții în schimb se pot simți atrași de obiecte de lux, drept care nu se uită la bani. Petrecerile pot fi de­o­sebit de reușite. Po­veș­tile de dragoste care de­bu­tează sub această in­flu­ență nu încep sub o stea no­ro­coasă, ci sub două. Soa­rele și Marte, planetele mas­cu­linității, se găsesc în conjuncție în Gemeni, ca urmare, bărbații au tendința de-a se comporta mai autoritar decât ar fi necesar. Vă vine greu să acceptați ordinele oricui și nu lucrați bine în echipă. E de preferat să vă ocu­pați de activități pe care să le puteți face singuri. Nevoia de mișcare poate fi accentuată, dar aveți grijă să faceți mai degrabă mișcare monotonă, gen plim­bare, decât în forță, căci există risc de accidente.

Semnele cardinale:

BERBECILOR le tot vine să apese pe ac­celerație, iar asta nu e o idee bună. În anturaj, vreți să fiți centrul atenției, ceea ce i-ar putea deranja pe unii destul de rău. Mai bine vă petreceți tim­pul cu persoana iubită sau vă dedicați unor demersuri cre­ative.
RACII n-ar trebui să pună la suflet ce aud că se vorbește pe la spate despre ei. Exact asta așteaptă gurile rele de la dvs. Rămâneți calmi, și răuvoitorii își vor da singuri în petec. În privința banilor, ar fi ideal să porniți un nou proiect.
BALANȚELE n-ar trebui să stea deloc pe acasă începând de sâmbătă, ci să participe la diferite evenimente sociale sau mondene, unde nu se vor simți doar bine, ci vor ieși în evidență. Atenție însă la condus, la relațiile cu rudele de gradul II și III și cu vecinii.
CAPRICORNII au posibilitatea să inițieze o afacere deosebit de profitabilă, începând de sâmbătă. Este posibilă și o aventură foarte incitantă, care poate deveni serioasă. La ser­viciu fiți însă atenți la normele de protecție a muncii și nu vă certați cu colegii.

Semnele fixe:

TAURII se bucură din plin de viața de familie, mai ales dacă își deschid casa oas­peților. Invitațiile dvs. vor avea parte de o binemeritată apreciere. Feriți-vă însă să acționați impulsiv în chestiuni legate de bani.
LEII sunt favoriții acestei perioade, cu ambii benefici în semnul lor zodical. E greu să vă tulbure ceva, treziți simpatie și admi­rație. Unele persoane din cercul dvs. social pot deveni însă invidioase pe succesul dvs. și vă pot căuta nod în papură.
SCORPIONII au șansa unui adevărat salt în carieră, grație energiilor reunite ale celor doi benefici. În afaceri sau investiții însă, flerul dvs. lasă de dorit. De aceea vă sfătuim să nu vă lansați în niciun fel de proiecte noi.
VĂRSĂTORII își doresc un weekend linștit în familie, căci sâmbătă și duminicăm Luna se găsește în semnul lor. Partenerul dvs., în schimb, e mai degrabă dornic de pe­tre­ceri și e atât de drăguț, încât vă vine greu să îl re­fuzați. În poveștile de amor, pregătiți-vă: se anunță fur­tuni.

Semnele mutabile:

GEMENII petrec una dintre cele mai agitate săptămâni ale acestui an, cu Mercur retro­grad și conjuncția Marte-Soare în semnul lor. O parte din dvs. vrea să acționeze în forță, cealaltă e ultraconservatoare. Alinare și destindere găsiți printre apropiați.
FECIOARELE beneficiază de o adevărată cons­pirație a binelui. Oameni care vă agree­ază se pot alia, în secret, să vă ajute. Șefii însă tind să vă persecute. Cel mai bine vă descurcați dacă vă rezolvați singuri sarcinile primite.
SĂGETĂTORII se poate să fi ajuns într-un punct critic, atât în privința vieții personale, cât și în carieră. Simțiți că, undeva, lucrurile vor ceda, dacă nu rezolvați multiplele ne­ajun­suri familiale actuale. În lume însă vă bucurați de o imagine tot mai bună.
PEȘTII n-au o viață de familie plăcută și pot intra în tot felul de dispute, pe teme de au­to­ritate, cu ceilalți membri ai familiei lor. Prin­tre colegi însă vă bucurați de popula­rita­te maximă. Aveți o energie bună.