Săptămâna 10-16 aprilie

Tana Rosca
La sfârșit de săptămână se simte faptul că ma­rele benefic Jupiter a revenit în mișcare directă, iar micul benefic Venus e în Taur, unde ne trezește dragostea de viață. Duminică, Venus trece mai departe în Ge­meni și statul în casă nu mai e o opțiune. Dorim să ieșim în lume, îmbrăcați frumos, punem mai mult accent pe maniere și purtăm discuții mai elevate. Asta nu înseamnă că pierdem din vedere latura practică a existenței: Mercur i se alătură miercuri lui Marte, în Taur, iar cele două planete ne dau, atât forța de-a ne lansa în ceva nou, cât și abilitățile necesare de-a negocia în termeni mulțumitori. Pri­mii be­ne­ficiari vor fi semnele de pământ: Taur, Fe­cioară și Capricorn.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt hotărâți să reușească, atât în viața profesională, cât și în cea emo­țio­na­lă, iar contextul îi ajută. O poveste de dra­gos­te care stagna se poate debloca de acum în­colo, iar motivația de-a câștiga mai mult este sus­ți­nută de însuși Marte, guvernatorul dvs.
RACII simt nevoia să petreacă mai mult timp în compania prietenilor, dar au și mo­mente mai dese, de duminică încolo, când preferă sin­gurătatea. Un proiect financiar mai ambi­țios, care a suferit tergiversări începând din de­cembrie, se poate accelera.
BALANȚELE își consolidează cu ușurință o afacere. Dacă aveți nevoie de investitori, aceștia vor fi ușor de găsit, mai ales de miercuri. Și băncile se pot dovedi coope­rante. Călătoriile în străinătate se anunță plăcute sau, dacă rămâneți pe loc, puteți câștiga popularitate.
CAPRICORNII, dezamăgiți de o investiție întreprinsă prin decembrie, vor putea să o re­ia cu forțe proaspete. Sănătatea și atmosfera de la serviciu se îmbunătățesc. Unii dintre dvs. se îndrăgostesc, dar sentimentele vi se se pot do­vedi inconstante.

Semnele fixe:

TAURII petrec weekend-ul în prezența planetei lor guvernatoare, micul benefic Venus, dar și a energicului Marte. Vă poate trage ața să faceți o excursie sau să participați la un eveniment cultural. Venus intră în Gemeni, ceea ce poate coincide cu o creștere a veniturilor.
LEII continuă să fie preocupați de ca­rieră și asta cu rezultate bune până la sfâr­șitul săptămânii. Faceți o mică pauză și re­înnoiți-vă eforturile, începând de miercuri, când co­municarea cu șefii devine tot mai bună. Și prieteniile se consolidează sub influența lui Venus.
SCORPIONII se pot simți încărcați, deoarece la sfârșitul acestui interval, Pluton va intra în mișcare retrogradă. Partenerul are înțelegere față de dvs. în weekend și apoi de miercuri încolo. În carieră vă puteți aștepta la satisfacții.
VĂRSĂTORII se implică tot mai mult în viața de familie, cu rezultate bune la fi­nele săptămânii și apoi din nou, de miercuri în­colo. Primăvara își spune cuvântul prin Ve­nus, care, începând de duminică vă invită să vă în­dră­gostiți.

Semnele mutabile:

GEMENII care se odihnesc și se îngrijesc vineri și sâmbătă, nu numai că vor arăta gro­zav (efectele se văd cel mai bine începând de duminică), dar vor reuși să profite din plin, în urmă­toarele săptămâni, de energia micului benefic Venus, în zodia lor.
FECIOARELE au posibilitatea de-a se face remarcate prin agilitatea mentală, atât la sfâr­șitul săptămânii cât și începând de miercuri. În zilele intermediare există riscul să fiți mai tăioși decât e cazul. O persoană binevoitoare vă va pu­tea ajuta din nou, discret.
SĂGETĂTORII se bucură de faptul că pla­neta lor, Jupiter, a revenit în mișcare directă și își regăsesc în mare măsură optimismul și umorul. Partenerul de cuplu ori de afa­ceri își manifestă mai ușor afecțiunea față de dvs., de duminică încolo.
PEȘTII petrec o mulțime de timp alături de prieteni, participând la evenimente sociale, însă de duminică și până miercuri, pot să dea peste amici irascibili. Viața de familie devine tot mai plăcută, începând de duminică, sub razele ar­mo­nioase ale lui Venus.