"Ne-am dori să avem și noi un doctor SIMU, la Montreal"

Cititor Formula AS
Locuiesc în Montreal, Canada, și doresc să mul­țumesc pe această cale d-lui dr. Rareș Simu, spe­cialist în alergologie, imunologie clinică și homeo­patie, pentru reușita tratamentului pe care mi l-a re­comandat.

După două luni de administrare a reme­diilor homeopate, soluții magistrale, făcute după formulele dumnealui, am învins atacurile de panică și anxietatea. Deși mă aflu la o distanță de aproxi­mativ 10.000 km de România, am fost tratată cu multă atenție, cu o deosebită grijă și cu mult profe­sionalism. De fiecare dată am primit sfaturi impor­tante, în legătură cu tratamentul homeopat, astfel încât remediile să fie administrate corect și reușita maximă. Și am obținut-o. Ne-am dori să avem și noi un doctor Simu la Montréal. Astă vară, când am fost la cabinetul dumnealui, m-a impresionat profesio­nalismul și deosebita dăruire de care dă dovadă față de fiecare pacient în parte. Vă mulțumesc din suflet domnule doctor pentru că mi-ați fost alături în mo­mentele grele, încă de la începutul tratamentului. Acum mă simt excelent, fără atacuri de panică, iar anxietatea nu îmi mai creează probleme.
Mulțumesc, de asemenea, întregului colectiv al "Formulei AS", în frunte cu d-na Sânziana Pop, pen­tru profesionalism, dedicație și pentru infor­mațiile prețioase pe care ni le pune la dispoziție și nouă, celor de peste ocean. Să auzim numai de bine.
GABRIELA F. - Montreal, Canada
D-l dr. Rareș Simu poate fi contactat la Centrul de Sănătate și Viață Armonia din str. Italiană nr. 13, ap. 3, sector 2, București, tel. 031/437.96.29 sau 0766/29.84.58.

"Vă mulțumesc pentru sfat!"

Dragă redacție,
Nu știu la care rubrică s-ar încadra această scri­soare de mulțumire doamnei Mariana Gheorghe care, în Asul Verde (sept.-oct.), la Antologia leacurilor de sănătate, a recomandat pentru cistită Cystinol Akut, care m-a scăpat de suferință, diagnosticul fiind ca al dumneaei.
Vă mulțumesc din suflet doamnă, să vă dea Dum­nezeu sănătate și tot binele din lume! Vă sărută,
IOANA - Câmpulung Moldovenesc