Dieta cu brânză și cartofi

Iulia Vlad
Se bazează pe cartofi și brânză de vaci, două alimente sănătoase, sățioase și la îndemâna tuturor, și vă aju­tă să slăbiți ușor. Cartofii se con­su­mă doar fierți în coajă sau copți, după ce s-au răcit.

O zi de regim este compusă din:

•  Micul dejun: un cartof mediu.

•  Prânz: 200 g brânză de vaci.

•  Gustare (ora 16): un cartof mediu.

•  Cină: 100 g brânză de vaci.


Fiecare masă se poate combina cu câte o salată din roșii, ardei gras, cas­tra­veți, salată verde, mărar, pătrunjel to­cate, amestecate cu suc de lămâie, pu­­țină sare, dar fără ulei.
Se beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, iar cafeaua, ceaiul sunt permise, fără zahăr.
Dieta se ține timp de 4 zile, în care slă­biți până la 2 kilograme. Se poate re­lua după două săptămâni.