"În 2009 am fost diagnosticat cu tumoră malignă la vezica urinară. Datorită d-lui VICTOR BOGDAN, azi sunt un om sănătos"

Cititor Formula AS
Stimată redacție,

În 2009 am fost diagnosticat cu tumoră malignă la vezica urinară. După două intervenții chirurgicale endoscopice, urmate de mai multe ședințe de chimio și radioterapie, am crezut că necazul meu a luat sfârșit. Dar n-a fost să fie așa, în anul 2013, în urma unui RMN, am aflat cu stupoare că boala a recidivat. Am făcut din nou o inter­venție chirurgicală endosco­pică TUR-V Bioptic. În urma rezultatului histopato­logic, prin care s-au evidențiat "fragmente tumorale vezicale", grad G2 stp2, me­dicii au hotărât efectua­rea cistectomiei radicale, la care am renunțat.
Aflând despre d-l ing. Victor Bogdan din pagi­ni­le revistei dvs., pe care soția mea o citește perma­nent, am apelat la domnia sa cu încredere și spe­ranță. Am început tratamentul în ianuarie 2014, l-am urmat cu sfințenie timp de 6 luni, însă nu m-am oprit aici, ci am mers mai departe cu el, până în luna noiembrie, când am făcut din nou un RMN, care a avut ca re­zultat: pereți îngroșați ai vezicii uri­nare (în urma inter­vențiilor chirurgicale și radiote­rapiei), mi s-a recomandat și o citoscopie. Doctorul care a efectuat-o nu a optat pentru o intervenție chi­rurgi­cală, deoa­rece nu a constatat existența unor tu­mori vezicale.
Cei care vor să învingă boala trebuie să respecte întocmai tratamentul naturist și să aibă credință în Dumnezeu, altfel rezultatul nu va fi pe măsură. Eu și familia mea dorim să ne exprimăm mulțumirile noastre pe această cale față de d-l ing. Victor Bogdan și față de minunata dvs. revistă, "Formula AS".
D-l ing. Bogdan Victor poate fi contactat la tel. 0723/74.23.98, seara, între orele 20-22.
Cu mulțumiri,

ION COLTOIAS - Ploiești, tel. 0760/10.09.61