"După doar 4 luni de tratament cu medicamente homeopate și produse apifitoterapeutice, sunt alt om"

Cititor Formula AS
Draga noastră "Formula AS",

Vă mulțumesc mult că existați, că aduceți spe­ranța și bucuria în casele noastre, iar ziua de vineri - cam mohorâtă, acum, la pensie - se luminează când știm că va intra în cămara sufletelor noastre o rază de lumină: "Formula AS".
Mă numesc Viorica Fulea, sunt din Sibiu, și au început să dea bolile de tot felul peste mine: astm bronșic, bronhopneumonii repetate, pe fondul unui sistem imunitar deficitar, cardiopatie ischemică, hi­percolesterolemie, steatoză hepatică, pancreatită cro­nică, infecții urinare recidivante și altele... Un tablou destul de sumbru. Am bătut pe la ușile doctorilor, am urmat tratamente alopate de tot felul, inclusiv multe tipuri de antibiotice, dar starea sănătății mele se înrăutățea pe zi ce trecea. În martie 2014, la sugestia doctoriței mele de familie (doamna doctor Cioca Adriana Lavinia, un alt medic de excepție) am des­chis ușa cabinetului salvatoarei mele, respectiv d-­na doctor Delia Prelipcean Cadariu, medic specialist M.F., competențe homeopate, terapeut terapii naturiste. După doar 4 luni de tratament cu medicamente ho­meo­pate și produse apifitoterapeutice, realizate personal de doamna doctor, mă simt mult mai bine, sunt alt om.
Îmi fac o datorie de onoare de a-i aduce mulțu­miri publice acestei persoane minunate, care mi-a redat speranța de viață și bucuria de a trăi. M-a im­pre­sionat profesionalismul și deosebita dăruire de care dă dovadă această doamnă doctor, față de fie­care pacient în parte.
Vă pun la dispoziție datele de contact ale d-nei dr. Delia Prelipcean Cadariu, tel.: 0720/99.97.60, e-mail: deliaterapie@yahoo.com. Oferă consultații gratuite la telefon!
Stimată redacție, vă adresez încă o dată mii de mul­­țumiri și pentru că vă preocupați de noi, pensio­na­rii, care am devenit, peste noapte, niște marginalizați ai so­cie­tății. Și dacă alte popoare își respectă bătrânii ("Ci­ne nu are bătrâni, să-i cumpere", spunea o înțe­leap­tă zicere românească), din păcate, românii au în­ceput să-i disprețuiască și să-i ostracizeze pe pen­sio­nari. E foarte dureros când simți aceasta pe propria-ți piele.
Prea Bunul Dumnezeu să dea multă putere de mun­că, multă sănătate și viață îndelungată tuturor redactorilor minunați de la "Formula AS".

VIORICA FULEA - str. Ștrandului nr. 6, sc. A, ap. 14, Sibiu, tel. 0743/01.68.32