"Mulțumesc pentru Apisan Forte"

Cititor Formula AS
Bună ziua!

Îmi permit să vă trimit și eu câteva rânduri. Am citit multe comentarii referitoare la pro­dusul Apisan Forte al d-lui ing. Bogdan Victor din București. Fiind medic, aș dori să fac câteva pre­ci­zări. Orice medicament naturist ajută organismul, însă trebuie să și crezi că te ajută și... să ai răbdare. Tra­tamentele naturiste dau roade în mod normal abia după șase luni. Dacă o viață de om neglijăm tru­pul... (și sufletul), îl intoxicăm zilnic, nu putem avea pre­tenția ca atunci când nu mai funcționează, să se în­tâmple minuni de pe o zi pe alta. Iar dacă porniți de la premisa că totul e o înșelătorie... mai bine re­nunțați!
L-am cunoscut pe d-l ing. Bogdan printr-o cu­noștință din București. Eram într-o perioadă în care starea sănătății mele nu era tocmai bună. Aveam epi­soade de hemoragii digestive care se repetau, în ciu­da tratamentului pe care îl urmam, dat de medicul specialist gastroenterolog. Persoana respectivă avea și ea probleme de sănătate (patologie cardiacă, gas­tri­că, imunitate prăbușită, apatie) și mi-a spus că de 3 luni, de când a luat Apisan Forte, se simte mult mai bine, și se vedea și la exterior acest lucru, după cum am constatat și eu. Astfel că am sunat și mi-a răspuns d-l Bogdan. Mi s-a vorbit frumos (spre deosebire de ce am citit în alte comentarii de pe internet). Veți spu­ne... da, pentru că v-ați prezentat ca medic. Nu cred că de-asta... Însă am sunat, convinsă fiind că tre­buie să ajung la dânsul, să intru în posesia Api­sanului Forte. Nu este genul de om care să te oblige să îi cumperi produsul. Mie mi-a spus la sfârșitul con­vorbirii atât: în două luni, veți uita de hemo­ragiile digestive! Și am crezut acest lucru. Mi s-a făcut un dosar, a ținut să afle diagnosticul medical exact și mi-a comunicat tratamentul strict persona­lizat, care pe lângă admi­nis­trarea de Apisan Forte mai presupunea diverse proceduri. Am luat zi de zi Api­san, și după prima săptămână, mă simțeam rău (așa cum scriau și alte persoane, dar acesta este șocul pe care îl suferă orga­nismul intoxicat, așa cum reiese și din informațiile de pe site-urile care explică feno­menul de detoxifiere) apoi, după prima lună, am înce­put să îmi revin, și după două luni, eram în for­mă maximă. Nu s-au repetat nicio­dată episoadele de hemoragie digestivă. Mai am și acum Apisan în casă și, ori de câte ori simt că se apropie o răceală sau nu sunt într-o stare fizică bună, iau o linguriță dimi­neața, pentru întărirea sistemului imunitar.
Am aflat că Apisan Forte se distribuie și în far­macii și, de curiozitate, am cumpărat un borcan. Ajun­să acasă, când l-am comparat cu ce luasem eu di­rect de la sursă, am constatat că este modificat to­tal... de la culoare la consistență și gust. S-ar putea ca într-un proces de fabricație industrială să se piardă rețeta originală, de aceea vă recomand, dacă chiar vreți să beneficiați de Apisan Forte original, contac­tați-l pe d-l inginer personal. Alegerea e a fie­căruia. Cât despre a fi promovat de către medici... Glumiți? Câte medicamente na­tu­riste v-au fost recomandate de me­dici? Apisanul nu este pastila tinereții fără bătrânețe, însă se apropie de aceasta ca definiție, pen­tru că, practic, suplimentul naturist inventat de d-l ing. Bogdan conține polen, miere, aminoacizi esen­țiali, vitamine hi­drosolubile, liposolubile, hor­moni, acizi nucleici, enzime și substanțe an­ti­oxi­dan­te. Cei mai importanți sunt ami­noacizii esențiali, pe care îi pierdem înce­pând cu vârsta de 35 de ani. Fără ei, organele o iau razna, fiindcă acești acizi contro­lează dezvol­tarea corectă a celulelor. Astăzi sunt bine, datorită invenției d-lui ing. Bogdan și doresc să îi mulțumesc pe această cale. Succes în conti­nuare!

Dr. OLIVERA RADOSAV, medic specialist medicină de familie, fitoterapie, apiterapie - Timișoara