"Evoluția în bine a fost constantă, iar în două luni am putut să-mi reiau activitatea"

Cititor Formula AS
Când am citit în paginile revistei interviul despre maestrul Dutchevici de la cabinetul "Jiko", eram deja obosit de vizitele la medici și convins că operația era singura metodă care îmi putea rezolva problema de sănătate.

Eram diagnosticat cu hernie de disc ruptă și migrată 9/10 mm la L4, L5. Mă văzuseră deja trei medici, când am avut șansa să stau de vorbă cu încă unul, care mi-a spus că recuperarea este recoman­dată și înainte de operație, sfătuindu-mă să o în­cep. Acest lucru m-a făcut să-mi întreb toți cunos­cuții dacă știu cazuri similare rezolvate fără operație, dar n-am primit răspuns. Citind articolul din "For­mula AS", am aflat de cabinetul "Jiko", am sunat, am făcut o programare și l-am întâlnit pe Gabriel Dut­chevici. La sfârșitul consultației, mi-a garantat că her­nia mea se va vindeca fără operație și că urmează să încep recu­perarea la sala de kinetoterapie, în două săptămâni. Inițial, m-am amuzat; am crezut că este doar o esti­mare optimistă sau vrea dânsul să-mi dea curaj. Însă lucrurile au stat întocmai, și după trata­mentul în ca­binet, am început exercițiile la sală. Evo­luția în bine a fost constantă, iar în două luni, am putut să-mi reiau activitatea la capacitatea normală. După 3 luni, am repetat RMN-ul, a cărui interpretare a fost mult mai blândă: mici tasări și deshidratare a vertebrelor. După alte câteva luni, am început să fac sport din nou, iar după doi ani, deja alergam primul ma­raton, săream cu parașuta, puteam schia și duceam o viață sportivă. Acest stil de viață mi-a adus și alte accidentări, motiv pentru care în prezent îmi tratez o ruptură de liga­mente și de menisc la genunchiul stâng. Dacă pentru hernie nu aveam mari speranțe că mă voi face bine, la menisc și ligamente știu sigur că mă voi vindeca cu ajutorul tehnicilor Reiki, prac­ticate la cabinetul "Jiko".
Mulțumesc pe această cale colectivului "Formulei AS", pentru că altfel n-aveam de unde să aflu de ca­binetul "Jiko" și de d-l Dutchevici!
Adresa cabine­tului: str. Icoanei nr. 97 B, sector 2, tel. 0724/42.35.90, www.jiko.ro.
VALENTIN NICOLAE - București, tel. 0723/20.64.66