Săptămâna 22-28 august

Tana Rosca
Sfârșitul de săptămână e numai bun pentru distracții. Petrecerile în familie pot fi deo­sebit de reușite, după cum ne sugerează Luna în Leu, unde se găsesc și cei doi benefici, Venus și Ju­pi­ter. Soarele își face duminică intrarea în Fe­cioa­ră, iar Luna nouă de luni cade în aceeași zodie. Este o Lună nouă ieșită din comun, pentru că ea se petrece în conjuncție cu steaua fixă Regulus. Această stea a făcut parte timp de peste 2200 de ani din constelația Leului, fiind cea mai strălu­citoare dintre stelele care o formează, dar cum și stelele supranumite fixe se mișcă, ea a ajuns în toamna lui 2011 în Fecioară. Luna nouă de acum activează steaua Regulus, ceea ce subliniază spiri­tul întreprinzător și independența femeilor. Se pot câștiga ușor și faima, și prietenia oamenilor influ­enți, dar dacă puterea nu este exercitată cu mo­destie, pierderile pot fi la fel de bruște. Mișcă­rile de masă pot degenera în vio­lență, iar bolile se pot răspândi cu mai mare ușurință ca de obicei. Cei doi malefici, Marte și Saturn, reuniți în Scor­pion, pun în mișcare ambiția în carieră și dorința de reușită materială.

Semnele cardinale:

Berbecii au parte de o sâmbătă deosebit de plăcută, alături de familia extinsă. Începeți să abordați altfel relațiile cu colaboratorii dvs. și puteți acorda mai multă atenție îngrijirii sănătății. Fiți concilianți, luni și marți, în­tr-un proiect de afaceri.
Racilor li se încredințează secrete sau simt ei nevoia să se confeseze. Deplasările zil­nice pot fi legate de anumite riscuri, în preajma Lunii noi, și relațiile cu anturajul pot fi tensionate. O decizie radicală în amor poate fi luată luni sau marți.
Balanțele care merg sâmbătă la un chef au toate șansele să petreacă de mi­nune, ba chiar să se îndrăgostească. O fe­meie poate complota împotriva dvs. în ju­rul Lunii noi. Dacă vă stăpâniți nervii, luni și marți devine posibilă o creștere salarială.
Capricornii care își dedică sâmbăta unor întâlniri de afaceri, chiar prospective, pot avea un succes nesperat. În cazul în care călătoriți, ar fi bine să fiți atenți la ce con­sumați, mai ales luni. Unele dintre prieteniile dvs. pot fi puse la încercare, cu precădere luni și marți.

Semnele fixe:

Taurii ar fi inspirați dacă ar invita oas­peți sâmbătă. Petrecerea se poate lăsa și cu o idilă. Lunea poate fi decisivă cu privire la evoluția acestui început de relație. Străduiți-vă să acceptați autoritatea partenerului, dacă sunteți într-o relație stabilă.
Leii animă și cea mai plictisitoare adu­nare, de sâmbătă până luni, așa cum le stă bine unor lei adevărați. După Luna nouă de luni, puteți porni un proiect financiar care să vă creas­că veni­turile directe. Evitați să vă luați la harță cu cei vârst­nici din familie, luni și marți.
Scorpionii, însuflețiți de dorința de-a reuși, pot conta pe sprijinul șefilor, cu con­diția de-a nu-și dezvălui pe de-a-ntregul ambiția. Acest risc e pronunțat luni și marți. Luna nouă vă poate schimba, de luni încolo, viața socială, aducând cu sine noi prietenii.
Vărsătorilor li se îndulcește viața de cuplu, în weekend, sau pot avea o surpriză plăcută din partea asociatului de afaceri. Șefii dvs. vă pot cere să lucrați într-un ritm frenetic și fără greșeală, luni și marți. De luni încolo, puteți porni o nouă investiție.

Semnele mutabile:

Gemenii se pot distra de minune cu amicii, dacă aleg să iasă undeva, în special sâm­bătă. Excursiile sunt și ele prilej de diver­tisment. După Luna nouă puteți începe un proiect casnic. Fiți îngăduitori cu subalternii, luni și marți.
Fecioarele preferă un sfârșit de săptămână liniștit și retras. Duminică, însă, starea dvs. se schimbă și doriți să socializați, dar eve­ni­men­tele plăcute se petrec de-abia de marți. Dar nu în anturajul dvs. apropiat, unde se adună tensiuni.
Săgetătorii care pornesc la drum lung sâm­bătă au parte de o călătorie mai mult decât plăcută. Poate fi un drum care să vă schim­be percepția asupra lumii. În carieră puteți face un pas înainte, de luni încolo.
Peștii au un apetit crescut, ceea ce sâmbătă poa­te duce la probleme cu ficatul și, even­tual, cu rinichii. Vă recomandăm moderație. Tonusul psihologic e, însă, unul foarte bun. Relația de cuplu ori asociere poate trece în alt stadiu, după Luna nouă de lun