"Nu m-am așteptat ca untura de bursuc să-și facă efectul atât de rapid!"

Cititor Formula AS
Stimată redacție, am citit în "Formula AS" nr. 1108 articolul despre untura de bursuc și, văzând că vindecă o mulțime de boli, printre care bronșita cro­nică și steatoza hepatică (de care sufăr și eu), mi-am zis să fac și eu o cură de două luni.

Bronșita cronică o aveam de circa un an de zile - respiram greu, la cea mai mică răceală, sau când făceam efort. După numai 5-6 zile de cură, untura de bursuc a început să-și facă efectul: respiram firesc, nu mai simțeam nicio greu­tate în piept și totul a revenit la normal. Nu mi-a venit să cred, nu m-am așteptat ca leacul să-și facă efectul atât de rapid.
Steatoza hepatică e o altă suferință cu care mă confrunt de mulți ani. Mă tot deranja ficatul, simțeam că nu este în regulă, aveam înțepături și o stare continuă de disconfort, dar efectul pozitiv s-a făcut simțit și în acest caz: mă simt mult mai ușurat, nu mai am grețuri și nu mai obosesc așa de ușor. De când iau aceste capsule, am mai multă energie, în timpul zilei pot face multă treabă și am o dispoziție mai bună. Văzând rezultate așa de bune și de rapide, am luat câte o cură pentru soția și băiatul meu. Soția mea se plân­gea că mereu se simte obosită și slăbită, cauza fiind o imunitate scăzută. După o săptămână de cură, i-au dispărut simptomele de oboseală și este mult mai energică, fiind foarte încântată de rezultat, mai ales că este o adeptă a medicinii naturiste. Băiatul nostru n-are nicio problemă de sănătate, dar știind că untura de bursuc nu are reacții adverse, ne-am gândit că ar fi bine să-i creștem puțin imunitatea. Mă bucur că am descoperit acest leac minunat prin intermediul pa­ginilor pe care le realizați și vă mulțumesc pentru informațiile prețioase pe care ni le puneți la dispo­ziție! Îi mulțumesc din suflet și d-nei Ludmila Bzovîi (tel. 0733/02.45.11) pentru ajutorul pe care mi l-a dat ca să-mi refac sănătatea!
SANDU CONSTANTIN - tel. 0737/36.08.69