SĂPTĂMÂNA 8-14 AUGUST

Tana Rosca
O creștere a energiei marchează sfârșitul de săptămână, creștere caracteristică apro­pie­rii Lunii pline, care are loc duminică, în zodia Vărsătorului. Emoțiile puternice care o preced pot cul­mina cu stări de insomnie, deci ar trebui să evi­tăm, seara, activități ce ar putea să ne agite min­tea. Tensiunile dintre Saturn și Uranus se reflectă în dificultatea noastră de-a ne decide da­că vrem să mergem în continuare pe vechile ma­cazuri, ori să încercăm soluții originale, dar mai riscante. Ve­nus în Rac ne oferă clipe plăcute aca­să sau în fa­milie până marți, dar apoi trece în Leu și ne în­deam­nă să ne distrăm și să ne în­dră­gostim.

Semnele cardinale:

Berbecii n-ar trebui să pună la inimă o problemă profesională, care se poate manifesta taman vineri, altfel își pot com­pro­mite weekend-ul. Ceea ce ar fi păcat, pentru că ar știrbi ceva din far­mecul întâlnirilor cu prietenii și ar di­minua șansele de-a face (măcar) o cucerire.
Racilor, Venus le dă răbdarea de-a face față cu calm geloziei, pe care partenerul de cuplu o poate manifesta vineri seară. Venus vă părăsește zodia marți, dar devine activă în privința banilor dvs., deci veniturile directe pot crește.
Balanțele pot trece prin momente tensionate în familie, vineri. Sau poate se în­tâmplă vreo dandana prin casă, care vă ener­vează peste măsură. Venus vă prote­jează cariera până marți, iar apoi i se alătură lui Ju­pi­ter, dându-vă ghes să socializați cât mai mult.
Capricornii au nevoie de o puternică autodisciplină, pentru a nu răbufni, vineri, când Luna trece prin zodia lor, contra­ca­rându-l pe Pluton. Partenerul vă susține, dar șefii dvs. pot fi nemulțumiți. Oportunitățile de afaceri se pot înmulți, de marți.

Semnele fixe:

Taurii se străduiesc să adune întreaga familie sub același acoperiș, dar asta îl poate enerva pe par­tenerul lor de cuplu. Reacțiile parte­nerului vor fi mai puțin radicale dacă vă invitați neamurile acasă după ziua de marți.
Leii care doresc să se vadă cu familia ar fi inspirați dacă și-ar lăsa partenerul de cu­plu acasă. Dar nu în weekend, când acesta are nevoie de multă afecțiune. Îi veți putea împăca pe toți, căci de marți, ambii be­nefici Venus și Jupiter vor fi în semnul dvs.
Scorpionilor le vine încă greu să ges­tioneze energia generată de Marte și Sa­turn în semnul lor. E bine să vă canalizați forța regăsită în direcția carierei, dar să faceți asta cu moderație și treptat, de preferință, de marți încolo.
Vărsătorilor, Luna plină în semnul lor le poate trezi nevoia de-a primi mai multă afecțiune ca de obicei. Partenerul dvs. de cuplu vă privește cu afecțiune, dar s-ar pu­tea să nu fie sentimental. Partea de romantism începe să se facă simțită de marți încolo.

Semnele mutabile:

Gemenii au de pus la punct ultimele afaceri pro­fitabile, așa cum numai Venus le poate adu­ce, până marți. Ulterior, timpul vieții dvs. de zi cu zi poate deveni atât de alert, încât să umblați cu periuța de dinți și un schimb de haine la dvs.
Fecioarele care își cultivă relațiile so­cia­le până marți vor avea de câștigat. Do­vezile de prietenie oferite acum se vor în­toarce negreșit. Luna intră marți în Pești, deci partenerul va simți o nevoie pronunțată de afec­țiu­ne. Tot acum vă puteți dedica unor acțiuni de caritate.
Săgetătorii ar face bine să finalizeze niște investiții ori afaceri în curs de derulare, până marți. Marți se întâmplă două lucruri: familia sau o urgență domestică vă solicită prezența, în timp ce dvs. vă doriți să plecați într-o aventură, sau măcar o călătorie inedită.
Peștii au nevoie de mai multă atenție afec­tivă ca oricând, iar pe cei singuri, Venus fa­ce tot posibilul să-i combine până marți. Pen­tru că marți, Luna în semnul dvs. am­pli­fică încă și mai mult emoțiile. Momentele trăite pot fi spe­ciale.