ORACOLUL VACANȚEI

Redactia
- Pentru doamne și domnișoare -

- Nu v-ați decis încă unde să plecați în vacanță? Folosiți numerologia ca să găsiți locul care vi se potrivește perfect -

Pitagora? Nu era el cel cu teorema a2+b2= c2? Pe care n-am înțeles-o niciodată... Dar învățatul antic recunoștea și puterea meta­fizică a numerelor, vedea în ele explicația tuturor fenomenelor naturale. A aflat că vibrațiile cosmice care influențează ritmul vieții omenești, pot fi ex­primate prin cifre de la 1 la 9. Așadar, încă din an­tichitate se credea în strânsa legătură dintre cifre și personalitate.
Și Christine Bengel vede în numerologie un ins­trument universal ca­re dezvăluie multe lu­cruri inte­resante des­pre trăsăturile de ca­racter și despre mo­dul de viață ale unei persoane. Și a reali­zat, pe baza ci­frelor, o nume­ro­logie de vacanță.
Adunați cifrele da­tei dvs. de naștere, până ce ob­țineți un număr de la 1 la 9. De exemplu, pentru data nașterii 22.5.1967, ar fi:
2+2+5+1+9+6+7=32=3+2=5. În acest caz, numărul corespunzător tipului dvs. este 5.

1. Dacă obțineți cifra 1

Deschizătoarea de drumuri

Vreți de toate: cultură, mâncare delicioasă, natură, odihnă. Aceasta vă face mai dificilă planificarea pentru vacanță, pentru că vă va fi greu să găsiți o ofertă care să corespundă pretențiilor dvs. Deci nu se pune decât problema unui concediu individual. Aveți un fler deosebit pentru locuri încă necunoscute, care mai târziu vor deveni preferatele dvs. Minunat!

2. Dacă obțineți cifra 2

Visătoarea

Vă convine aproape orice loc de odihnă, cu condiția să vă "înaripeze" spiritul. Cu cât e mai mare contrastul față de viața de zi cu zi, cu-atât veți fi mai pline de energie. Ar fi mai bine să aveți alături par­tenerul și familia, pentru că vă face plăcere să vă rea­lizați visurile împreună.

3. Dacă obțineți cifra 3

Comunicativa

O insulă izolată? Ar fi o pedeapsă pentru dvs.! De cărți n-aveți nevoie, fiindcă oricum nu apucați să citiți. Preferați să vă distrați cu gașca cu care ați închiriat, eventual, o cabană sau îi molipsiți și pe ceilalți clienți ai ho­telului cu ambițiile dvs. sportive.


4. Dacă obțineți cifra 4

Planificatoarea

Ofertă serioasă, pe bani puțini: acesta este motto-ul după care vă alegeți locul unde să vă petreceți va­canța. Vă place "all inclusive" și pentru că doriți să știți la ce să vă așteptați. Vă informați temeinic di­na­inte și vă faceți planuri. Ideal vi se pare să îmbinați utilul cu plăcutul, să transformați călătoria în interes de serviciu în vacanță, prelungind-o, sau să vă im­plicați în timpul concediului în proiecte sociale.

5. Dacă obțineți cifra 5

Curioasa

Spiritul întreprinzător este motorul care vă mână spre locuri mereu noi. Nici măcar în vacanță nu vă "așezați", ci colindați din hotel în hotel și testați zilnic ciudățenii culinare. Ora­șele la modă vă atrag, pentru că acolo se-ntâmplă mereu ceva și veți avea ce povesti, odată întoarse aca­­să. Vă place să călătoriți împreună cu persoane însuflețite de aceleași idei și, chiar dacă ple­cați singure, nu veți rămâne așa prea multă vreme.

6. Dacă obțineți cifra 6

Armonioasa

A treia oară în același loc de odihnă? Vă va plăcea și de-acum înainte. În preajma unor oameni apropiați vă odihniți cel mai bine, de aceea și plecați în călătorie cu familia sau cu prietenii. Aspirația dvs. spre armonie vă face să preferați un loc liniștit, undeva pe malul mării. Dar să nu lipsească sportul.

7. Dacă obțineți cifra 7

Strălucitoarea

De la cazinoul de pe faleză, la buticurile la modă: o porție de strălucire este, oricând, permisă. Un scurt voiaj la Monaco vă place mai mult decât două săptămâni la Marea Neagră. În principiu, vă simțiți mai atrasă de ținuturile însorite, unde nopțile sunt mai lungi și cocktail-urile mai gustoase.

8. Dacă obțineți cifra 8

Rafinata

Să stați cu ochii închiși și să ascul­tați vuietul mării sau să inspirați parfumul unui câmp de flori: pentru dvs., vacanța înseamnă mai ales o întâmplare plină de senzualitate și un peisaj de vis. Plajele supraaglomerate sau restaurantele pline cu turiști - ceva îngrozitor! Preferați să descoperiți dvs. însevă cârciumioara preferată de lo­calnici sau să mâncați afară, în natură. Petrecerile fac parte din "orar", dar de per­soanele care impun prea multe programe vă puteți lipsi.

9. Dacă obțineți cifra 9

Aventuriera

Înot cu delfinii, călărie, cățărare pe stânci - sunteți de acord cu toate astea, cu o condiție: să vă miroasă a aventură. Pentru aceasta nu aveți încotro și ac­ceptați zbo­rurile lungi și oboseala. Prima opțiune ar fi pro­vo­cările naturii, dar dorința dvs. de a afla cât mai multe vă împinge, uneori, și spre excursiile scur­te cu pro­gram cultural. Important este ca orașul să rămână suficient de departe.