Săptămâna 11-17 iulie

Tana Rosca
Excursiile și întâlnirile cu prietenii pot fi deo­sebit de plăcute în weekend, fiind însoțite de energiile lui Mercur și Venus. Mercur tre­ce luni în Rac și începem să fim preocupați mai mult de familie și chestiuni casnice. Luna plină de sâm­bă­tă se petrece în Capricorn și ne poate intensifica emo­țiile până la un punct greu de suportat, deci ar fi bine să ne ferim de orice gen de stimulente. Marele benefic Ju­piter trece miercuri în Leu, unde stă până în august anul viitor. De profitat, au în primul rând, ce­lelalte semne de foc (Berbecul și Săgetătorul), iar în­tr-o măsură ceva mai mică, cele de aer (Gemeni, Ba­lanță și Vărsător). În Leu, Jupiter ne trezește am­bi­ția, încrederea în forțele proprii și generozitatea. Trebuie să ne ferim însă de crize de orgoliu. "Ziua irosită" este cea de joi, când inițiativele nu reușesc și nici la drum nu e indicat să plecăm. În schimb, ne putem descotorosi de lucrurile care nu ne mai sunt de trebuință.

Semnele cardinale:

Berbecii apăsați de griji profesionale se pot destinde dacă pornesc la drum la sfârșitul săptămânii. Sâmbătă după-amiaza va trebui să faceți însă un efort, pentru a vă controla nervii. Luna intră joi în semnul dvs., adu­cându-vă un plus de entuziasm și energia necesară pentru eforturile mari.
Racii au de profitat dacă alocă măcar o parte din weekend unei relații de afaceri. Partenerul de cuplu va fi bosumflat sâmbătă. Jupiter vă promite, de miercuri, mai bine de un an de creștere a veniturilor directe.
Balanțele care doresc să continue pe pantă as­cen­dentă în carieră, ar fi bine să facă eforturi conștiente în acest sens până miercuri. Sâmbătă poate fi sămânță de ceartă în familie. Relațiile de prietenie se intensifică începând de joi.
Capricornii încheie săptămâna profesională cu satisfacții, dar în viața personală lucrurile nu stau la fel. Luna plină în semnul dvs. vă poate inunda cu senzații dureroase. Nu le reprimați, dar manifestați-le cu moderație. În­cepând de miercuri Jupiter aduce ocazii de inves­tiții.

Semnele fixe:

Taurii sunt prinși în discuții legate de bani, la sfârșit de săptămână și, cu puțin noroc, se pot alege cu o promovare care implică și un câștig mai bun. Deplasările zilnice pot fi surse de bucurii de luni până miercuri. Tot atunci familia trece în prim-plan.
Leii au toate motivele să se pregătească pentru a-l găzdui pe marele benefic Jupiter, de miercuri și până în luna august a anului viitor. Puteți celebra de duminică până marți alături de partener, iar mai încolo și cu prietenii.
Scorpionii aflați în concediu sau care pornesc la drum începând de luni se pot aștepta la un sejur interesant și agreabil. Odata cu intrarea lui Jupiter în Leu relațiile de familie se îmbunătățesc și puteți rezolva ches­tiuni legate de locuință.
Vărsătorilor, Luna plină de sâmbătă le poate da tendința de a se izola, pentru a pre­lucra emoții dureroase. Dar de duminică astrul nopții intră în semnul dvs., revi­go­rându-vă pe toate planurile. Jupiter în Leu poate anunța un parte­neriat de acum încolo.

Semnele mutabile:

Gemenii
se pot distra pe rupte în week­end, cum anunță Mercur și Venus, co­mu­nicarea și prietenia fiind întrunite în zodia lor. Începând de luni, puteți negocia în voie contracte, iar de miercuri drumurile vi se deschid.
Fecioarele care au de ales pot alege pro­­­iectele de muncă, în loc să stea cu per­soana iubită. Sâm­bătă vă puteți aștepta la re­acții emo­ționale neplăcut de intense. Pri­e­­tenii vă consolează începând de luni, iar de miercuri puteți face alianțe discrete, inspirate.
Săgetătorii își pot consolida relația cu partenerul, la sfârșit de săptămână, când se bucură din plin de atenția și simpatia aces­tuia. De bani e bine să vă ocupați începând de luni. Jupiter vă aduce succes la examene și călă­torii lungi de miercuri.
Peștii se simt cel mai bine dacă petrec fi­na­lul săptămânii în familie. De luni în­colo, se poate să fiți ispitiți de mai multe per­soane în același timp. Sănătatea și relațiile de mun­că intră pe o pantă ascendentă, începând de miercuri.