Dragă "Formula AS" - Scrisori de la cititori

Cititor Formula AS
"«Formula» e cu mine peste tot!"

Dragă "Formula AS",
Mă numesc Andreea și am 23 de ani, dar am avut plăcerea să descopăr revista dvs. acum mai bine de... 10 ani, când bunica mea avea abonament și o citeam îm­pre­ună. Pe vremea aceea, eram fascinată de cronicile bizare și de diversele celebrități care se perindau prin paginile re­vistei. Acum, abia aștept vinerea ca să descopăr întreg conținutul revistei. Și mereu mă surprindeți cu noutăți. Astfel, "Formula" e cu mine peste tot: la plajă, la o cafea pe terasă, în căldura așternuturilor așteptând somnul, e ca o relaxare plăcută. Așa că m-am luat de mânuță și am decis să vă scriu cât de mult vă ador. Din revista dum­neavoastră am aflat de-a lungul timpului atât de multe lucruri pe care nu le întâlneam în altă parte, lumea din juru-mi fiind mai degrabă superfi­cia­lă și mai puțin orien­tată spre cultură. Am fost în­cân­tată să aflu de urmele păstorilor vlahi, despre care nu am mai auzit vorbindu-se până acum, nici măcar în cărțile de istorie, sau să citesc despre oameni frumoși, des­pre care auzeam pen­tru prima dată, dar erau atât de convingător "po­vestiți" în paginile revis­tei, ori întâmplări de viață ale oa­menilor simpli, care își duc existența de zi cu zi printre noi. Foarte fru­mos, se vede că aveți ci­titori care iubesc lucrurile de ca­litate, din ce în ce mai puține, din păcate... Iar "Din lumea necu­vân­tătoarelor" mă sur­prin­de plăcut, cu relatările ei des­pre oameni care iubesc ani­malele. Mă număr și eu printre ei, crescând un cățel foarte iubăreț.
În final, vă doresc cât mai mul­te ediții, mulți ani de acum încolo, alături de aceiași oameni, scriitori pasio­nați, și mult succes în continuare cu ambele reviste, de­oarece și "Asul verde" este un material extrem de cap­tivant și util la casa omului.
O vară frumoasă vă doresc tuturor,
ANDREEA BIANCA DUȘA, studentă la Psihologie

"Revista care răstoarnă lumea cu partea ei frumoasă în sus"

Dragi prieteni de la "Formula AS", vă scriu din Ca­na­da, unde locuiesc de aproape 20 de ani. Probabil că ați mai primit astfel de mesaje; sper că unul în plus nu o să vă supere. Citesc de mulți ani revista pe care cu atâta dra­goste și profesionalism o creați. O citesc cu regula­ri­tate, pentru că este una din prea puținele publicații care mai prezintă părțile frumoase ale României. Este o revistă care ne îndeamnă să devenim frumoși și sănătoși. Într-o societate modernă care a cam luat-o razna, "For­mula AS" este punctul fix cu care m-am obișnuit să răs­torn lumea cu fața ei frumoasă în sus. Vă mulțumesc că mă umpleți de optimism și tinerețe și vă urez să nu vă opriți nicio­dată! Cu prietenie,
Dr. MARIAN MARINESCU - e-mail: dr.marinescu@hotmail.com

"Mulțumim pentru că ne iubiți"

Doamnă Sânziana,
Dacă înainte de '89 așteptam cu emoție revistele "Clo­potul" sau "Cutezătorii", într-o bucurie cumva um­bri­­tă și de perdeaua care era trasă pe trei sferturi peste scri­sul de-atunci, acum, singura bucurie săptămânală, în weekend, este să aș­tep­tăm cu emoție publicația dvs., care ne aduce atâta nesaț, atâtea noi cunoștințe, noi explorări, atâtea articole variate despre sănătate, interviuri, ecologie etc. Aș­tep­tăm săp­tă­mână de săptămână și savurăm în fiecare weekend, cu cea­iul caracteristic vârstei, fiecare pagină pli­nă de har, dra­goste și profesionalism. Mulțu­mim pentru că ne iubiți, mulțumim pentru tot ce ne dă­ru­iți, mulțumim pen­tru cei necăjiți, pe care ne învățați să-i iubim, să-i res­pec­tăm, să-i ajutăm! Întreaga redacție și dvs., doamnă di­rec­tor, să aveți răsplată divină, bucurie, sănătate și succes pe viitor. Mulțumim pentru ajutorul acordat semenilor.
Cu stimă și dragoste,
LUCREȚIA, o cititoare fidelă, și colegele ei de birou

(Reproduceri după picturi de OLGA MORĂRESCU MĂRGINEAN)