Săptămâna 20-26 iunie

Tana Rosca
Odată cu solstițiul de vară, Soarele intră în Rac, deci a venit momentul să le urăm "La mulți ani!" nativilor acestei zodii cardinale de apă. Cu Luna în descreștere, e mai bine să consolidăm pro­iectele deja începute decât să începem lucruri noi. Micul benefic Venus intră marți în Gemeni, ceea ce face ca drumurile și întâlnirile noastre co­ti­diene să fie mai plăcute ca de obicei. Cei care su­feră de afecțiuni vizând zona capului sau au hiper­tensiune arterială ar trebui să ia măsuri pre­ven­tive, căci miercuri și joi aspectul dintre Marte și Uranus poate avea consecințe nedorite. Circulația venoasă, gleznele și gambele ar trebui de asemenea menajate. Activitățile sportive, mai ales cele ce pot îmbrăca o tentă mai violentă, ar fi de evitat. De miercuri încolo, ne-ar fi de folos dacă am acorda mai multă atenție semnelor pe care ni le face des­tinul, căci ni se poate arăta dacă ne aflăm pe drumul cel bun sau pe arătură.

Semnele cardinale:

Berbecii sunt plini de energie în weekend, când Luna le traversează semnul și pot avea spor la muncile care presupun efort fizic. De marți re­zolvați eficient treburile administrative, însă de miercuri încolo vă sfătuim să nu vă dați drumul ner­vilor în relația de cuplu.
Racilor le vine greu, pe final de săp­tă­mână, să se detașeze de chestiuni legate de ca­rieră. De sâmbătă, Soarele vă infuzează cu o nouă porție de energie, care vă ține un an de zile. De miercuri încolo, vă vine greu să vă mulțu­miți și șefii, și partenerul.
Balanțele încep vara cu gânduri am­bi­țioa­­se, legate de carieră. Venus vă poate spo­­­­ri prestigiul sau vă poate asigura o va­canță frumoasă, mai ales dacă plecați în stră­inătate. Reacțiile neprevăzute ale partenerului vă pot scoate din sărite, de miercuri.
Capricornii se pot găsi din nou la mij­loc, între familie și partenerul de cuplu, la sfâr­șit de săptămână. Sănătatea și relațiile de serviciu se îm­bunătățesc, începând de marți. De miercuri pot să apară interese divergente, între casă și serviciu.

Semnele fixe:

Taurii, mai sedentari de fel, încep să-și dorească să iasă, să socializeze mai mult. Și bine fac, pentru că aceste ieșiri se pot solda și cu ocazia de-a câștiga niște bani. Pentru că pare că totul vă iese ușor, puteți trezi invidii aprige la locul de muncă.
Leii sunt dornici de-a călători, pe final de săptămână, dar n-ar trebui să conducă ei. Cei cu probleme de inimă ar trebui să se su­pra­vegheze atent. În schimb, de marți, vă puteți re­mar­ca în societate. Noi riscuri apar la drum, de miercuri.
Scorpionii care pornesc în vacanță de sâm­­bătă încolo se pot aștepta la un sejur plă­cut, mai ales dacă aleg destinații în­de­părtate. In­vestițiile pot da roade de marți. Începând de miercuri, ar trebui să vă sporiți grija privind sănă­ta­tea și raporturile de muncă.
Vărsătorilor îndrăgostiți, Venus le su­râ­de începând de marți, ajutându-i să de­pă­­șească dificultățile de comunicare pro­vo­­cate de Mercur retrograd. Drumurile, lungi sau scur­te, de află, începând de miercuri, sub semnul riscului.

Semnele mutabile:

Gemenii derutați de Mercur retrograd în­cep să-și revină, sub influența bine­fă­că­toa­re a planetei Venus, care intră marți în zo­dia lor. Luna vine și ea la dvs. tot marți, deci aveți ajutoare pe plan sentimental. Prietenii și persoana iubită însă nu se înțeleg.
Fecioarele au posibilitatea să reintre în grațiile șefilor, de marți încolo. Cu sprijinul lui Venus, neglijențele dvs. pot fi trecute cu vederea. Viața socială se animă sub efectul Soarelui, dar de miercuri se anunță con­flicte pe tema banilor.
Săgetătorii primesc, de marți, tot mai multe do­vezi de afecțiune de la partenerul de cuplu ori de afaceri. În schimb, dacă sun­teți la în­cepu­tul unei relații tumultuoase, de miercuri încolo ar trebui să fiți grijulii. Sub nicio formă nu riscați la jocurile de noroc.
Peștii care doresc să se îndrăgostească pri­mesc ajutorul Soarelui, care intră sâm­bă­tă în Rac, fa­vori­zând în­cepu­tul unor re­la­ții ro­mantice. Încurcăturile familiale se re­zol­vă de marți, dar cele bănești se pot agrava miercuri.