SĂPTĂMÂNA 13-19 IUNIE

Tana Rosca
Luna plină de vineri ne face neliniștiți și agi­tați, deja de dimineață. Un bine dublu ne fac exercițiile pentru musculatura picioarelor, care ne scapă de excesul de energie, ce se poate trans­for­ma lesne în agresivitate. Și măsurile pe care le luăm pentru stimularea sistemului imu­ni­tar au vineri un efect mai bun. De evitat sunt în weekend discuțiile legate de bani, fie că le duceți cu par­tenerul de cuplu, fie cu cel de afaceri. Devenim mai rezonabili începând de miercuri, când Mercur re­trograd intră în Gemeni și putem aborda su­biec­tele sensibile, mai ales pe cele legate de trecut, cu mai multă detașare.

Semnele cardinale:

Berbecii au nevoie de multă răbdare, pe perioada întregului interval, deoarece conflicte din trecut, care nu au ajuns să fie limpezite pe de-a-ntregul, pot să reapară în cuplu și/sau față de autorități. O datorie poate fi rene­gociată.
Racii se pot aștepta la reacții emoționale puternice ale partenerului de cuplu ori de afaceri, la sfârșit de săptămână. Dvs. înșivă aveți însă nevoie să fiți menajați, deoarece Luna plină vă afectează sănătatea. O deci­zie legată de dragoste și prietenie nu mai poate fi amânată.
Balanțele își depășesc nevoia de armo­nie cu orice preț și pot ajunge să procedeze radical, atât față de partener, cât și, sâmbătă mai ales, față de cei din familie. De abia de miercuri încolo reușiți să puneți lucrurile în perspec­tivă.
Capricornii, deși simt probabil nevoia de singurătate, ar trebui să se forțeze și să ia­să în lume, la sfârșit de săptămână, ca să nu fie cuprinși de stări greu de suportat. Cei din anturajul dvs. apropiat vă pot înțelege mai bine decât vă așteptați.

Semnele fixe:

Taurii se confruntă cu probleme mai vechi re­la­ționale, care ba par rezolvate, ba apar din nou. Vineri e deosebit de impor­tant să nu vă pierdeți calmul, iar Venus în semnul dvs. vă ajută, parțial însă, să aveți răbdare cu partenerul dvs. rigid.
Leii se luptă pe două fronturi, vineri, când acasă se cer finalizate niște chestiuni mai vechi, dar sunt de îndeplinit și atribu­ții profesionale, necesare pentru a păstra bunăvoința șefi­lor. Unii dintre dvs. se pot îndrăgosti, în weekend.
Scorpionii ar trebui să fie mai con­ci­lianți, vineri, față de partenerul de cuplu ori de afaceri. Încercați să vedeți și să apre­­­­ciați amabi­li­tatea celuilalt. Puteți reveni asupra unor termeni contractuali, legați de afaceri, de miercuri încolo.
Vărsătorilor le poate surâde destinul, cu condiția ca, cel puțin până luni, să nu por­nească la drum și să evite altercațiile cu cei din anturaj. Luna în semnul dvs., luni și marți, vă poate aduce o serie de împliniri emo­ționale.

Semnele mutabile:

Gemenii au de-a face cu un partener mai sensibil ca de obicei, sub influența Lu­nii pline de vineri. O reușită financiară de­pinde de măsura în care aveți răbdare cu capriciile celorlalte per­soane implicate. Rezolvați aceste pro­bleme înainte de ziua de miercuri.
Fecioarele pot fi date peste cap de agitația exa­gerată de acasă, din weekend. Nici co­municarea cu prietenii nu func­țio­nează grozav până marți și ați avea nevoie de sfatul lor și într-o problemă amoroasă, și într-una bă­nească.
Săgetătorii simt cel mai intens efectele Lunii pli­ne, pentru că se întâmplă, vineri, tocmai în zodia lor. Feriți-vă de reacții prea en­tuziaste și promisiuni fără acoperire. În relația de cuplu pot apărea, de miercuri, probleme de comunicare.
Peștii vor aștepta cu nerăbdare să plece de la ser­viciu, vineri, când șefii au tendința să imprime un ritm de lucru frenetic. Până marți inclusiv, vă repliați în familie. În weekend, sâmbătă mai ales, ar trebui să evitați drumurile lungi.