Săptămâna 23-29 mai

Tana Rosca
E vremea să ne organizăm, să consolidăm cele începute până pe 14, dar și să scăpăm de lucrurile care s-au strâns și de care nu mai avem nevoie. Duminică ar trebui să ne ferim să începem ceva nou sau să plecăm la drum. Luna nouă din seara de miercuri se petrece în Gemeni. Ea vine însoțită de indecizie și ne simțim lipsiți de vlagă, în schimb nu ne lipsește optimismul. De a doua zi ne putem apuca de ceva nou (dar nu de tratamentul dinților sau al unghiilor). Starea de nehotărâre poate să persiste, iar vineri poate deveni de-a dreptul exasperantă.

Semnele cardinale:

Berbecii n-ar trebui să socializeze du­minică, ci să stea liniștiți acasă. Puteți să vă uitați prin de­barale sau garaj, să vedeți ce-ar fi de a­run­cat. Joi v-am sfătui să nu vă urcați la vo­lan și nici să bricolați. Mai bine vă odih­niți.
Racilor le-am recomanda să se gân­dească, du­minică, ce anume lucruri nu-i mai reprezintă. Ideile vi se clarifică până joi, iar de vineri puteți să începeți să le puneți în practică. Poate fi vorba de chestiuni legate de imagine sau de folosirea banilor.
Balanțele ar face bine să refuze invitația de-a ieși în lume, duminică, dar nu se simt în largul lor nici alături de partener. Miercuri seara ar fi bine să vă triați cărțile sau să vă orga­ni­zați materia, dacă sunteți elevi sau studenți.
Capricornii ar face bine să lase deo­parte familia din planurile pentru duminică, mai cu seamă dacă acestea ar presupune o ieșire împreună. Miercuri și joi sunt zile indicate pentru a vă revizui afacerille. Vineri e de preferat să nu șofați.

Semnele fixe:

Taurii și-au mutat atenția în principal asupra chestiunilor bănești. Negocierile și semnările de contracte sunt indicate, dar nu în asociere cu prietenii și mai puțin miercuri și joi. Faceți o pauză în aceste zile, ulterior veți ști mai bine de unde să scoateți câștiguri.
Leii simt nevoia de-a ieși măcar la un spectacol, dacă nu e rost de o excursie, doar că duminică ar fi preferabil să re­nun­țați la oricare dintre aceste distracții. Ve­deți-vă mai bine cu prietenii, până marți, căci de miercuri și aici se poate strica atmosfera.
Scorpionii utilizează cu folos duminica, dacă se gândesc cum să-și simplifice treaba la serviciu. Viața de cuplu trece, luni și marți, în prim-plan, la concurență cu preo­cu­pările bănești. Poate de aceea riscați, miercuri, să faceți alegeri financiare greșite.
Vărsătorii aflați în căutarea unei relații au șanse serioase să dea peste cineva com­patibil. Doar joi vă puteți lipi de cineva nepotrivit, cineva cu care nu împărtășiți aceleași preocupări. Duminica ar fi bine să o petreceți acasă.

Semnele mutabile:

Gemenii și-au recâștigat pe deplin energia și agilitatea fizică și mentală, căci și Soarele, și Mercur le traversează zodia. Ocupați-vă deci de chestiunile personale și ignorați invitațiile sociale duminica.Țineți-vă departe de șefi, joia.
Fecioarele ar face bine să se abțină de la orice angajament privitor la investiții sau legătură intimă, duminică. În primele zile ale săptămânii puteți face progrese frumoase în carieră, dar miercuri și joi o problemă matri­mo­nială vă poate afecta concentrarea.
Săgetătorii n-ar trebui să se lanseze într-o poveste amoroasă duminică și, sub nicio formă, să se așeze la masa de joc. Cuplurilor consacrate le merge însă bine, luni și marți. Ar fi bine să verificați starea instalațiilor, înainte de ziua de joi.
Peștilor le recomandăm să stea departe de por­tofel, duminică. Nici aprecieri de valoare n-ar fi bine să faceți, ca să nu fiți dezamăgiți ulterior. Cu cei de-acasă vă înțelegeți bine, luni și marți, dar joi riscați să fiți uituci și să le treziți nemulțumirea.