"Cu tratamentul d-lui dr. Li Luoxi m-am vindecat de nevralgia Arnold"

Cititor Formula AS
Mă numesc Marieta și am împlinit vârsta de 60 de ani.

Din tinerețe am suferit de dureri de cap, migrene. În ultimii 15 ani, acestea au devenit tot mai dese și simțeam greață, amețeală, lăcrimam și mă deranjau lumina sau zgomotele produse de cei din jurul meu.
Am fost la mulți doctori, inclusiv la cei din Ger­mania. Unii au spus că este din cauza spon­dilozei, alții din cauza stresului și alții că sufăr de nevralgia Arnold. Am făcut numeroase analize și RMN-uri. Toate au ieșit bune. A fost groaznic. Nu mai puteam să continuu în felul ăsta, mai ales că tratamentul cu antiinflamatoare nu avea nici un efect. Dar într-o zi norocoasă din viața mea, l-am întâlnit în revista "Formula AS" pe d-l dr. Li Luoxi. Dânsul mi-a spus că diagnosticul este clar, nevralgie Arnold, și nu mai am de ce să caut altceva, în toate analizele pe care le făceam. Din cauză că afecțiunea este veche, mi-a spus că trebuie să mer­gem înainte cu optimism și răbdare. Dânsul a spus "și diagnosticul este important, însă tratarea afec­țiunii este mult mai importantă".
Am efectuat tratament cu uleiuri pentru durere, prafuri de inhalat, tratamente cu plante și ședințe de acupunctură. Într-adevăr, după ce am urmat prima serie de acupunctură, nu am simțit nici un rezultat. După a doua serie am început să simt, însă, că are efect. Într-un singur an, am făcut 4 serii de ședințe de acupunctură. Încet, încet, m-am vindecat. De doi ani de zile, nu am mai avut nici o manifestare a ne­vralgiei Arnold.
Îi mulțumesc pe această cale d-lui doctor Li Luoxi și îi recomand totodată d-lui Alex din Craiova (Scrisoarea: "Vă rog, ajutați-mă! Sufăr de nevral­gie Arnold", F. AS nr. 1085) să îl caute pe d-l doctor la adresa: str. Vasile Lascăr nr. 169, sector 2, București, tel. 021/210.41.64, 0766/56.46.69.