SĂPTĂMÂNA 4-10 APRILIE

Tana Rosca
Trecem prin stări contradictorii la începutul acestui interval, deoarece aspectele bune și cele tensionate coexistă și această amestecătură se reflectă în psihicul nostru.

Pe de o parte, ne vine să începem lucruri noi, să ne avântăm, pe de alta, sun­­tem năpădiți de trecut și ne pierdem energia. Si­tua­ția se egalizează duminică, odată cu intrarea lui Venus în zodia Peștilor, unde se găsește în exal­tare și ne transmite și nouă starea ei de bine. Înțe­legem mai bine suferințele semenilor noștri și nu ezi­tăm să le sărim în ajutor. E însă necesar să fa­cem distincția între cei ce vor să fie ajutați pe mo­ment și cei care se complac în rolul de victimă. Mercur în Berbec, începând de marți, ne dă dis­cer­nă­mântul necesar, precum și capacitatea de-a fi fermi în comunicare.

Semnele cardinale:

Berbecii au multă energie și doresc să facă pași importanți înainte în viața lor, dar se pot izbi de opo­ziția partenerului. De duminică până marți, casa și familia vă solicită atenția. Mercur intră în zodia dvs., ajutându-vă să abordați problemele cu obiectivitate.
Racii se simt și mai legați de familie ca de obicei, de duminică până marți, căci Luna le traversează semnul. Venus vă ajută să fiți convingători și subtili, ceea ce vă ajută la imagine și în cazul în care călătoriți. De marți, șefii dvs. devin incisivi.
Balanțele se luptă, mai ales duminică, cu nervii provocați de Marte retrograd în semnul lor, când au impresia că tot și toate le stau împotrivă. Colegele vă pot înconjura cu simpatie, de luni încolo, iar de marți, comunicarea în cuplu se îmbunătățește.
Capricornii se bucură, în weekend, de faptul că partenerul e mai sentimental, însă duminică pot ieși la suprafață emoții mai puțin plăcute. Depla­sările zilnice vă pot aduce întâlniri plăcute sau un flirt. Comunicarea în familie merge mai bine de marți.

Semnele fixe:

Taurii vor avea o viață socială plăcută și relaxantă, în compania prietenilor, cu începere de du­minică, cu condiția să nu plece în excursii și să conducă. Somnul vă poate fi mai agitat de marți încolo. Chestiunile casnice devin joi stringente.
Leii au posibilitatea de-a face o afacere sau o investiție bună. Asta nu înseamnă însă că puteți cheltui banii în avans. Doriți - și reușiți - să ieșiți în evidență prin ceea ce spuneți, de marți încolo, când Luna intră în semnul dvs. și vă face să prindeți la public.
Scorpionii singuri se pot îndrăgosti, începând de duminică, și poate fi vorba despre iubirea cea mare. Încercați însă să vă păstrați realismul. Discuțiile cu colegii pot deveni tranșante, începând de marți, în timp ce șefii sunt subiectivi.
Vărsătorii au motive să spere la un câștig în plus. Unii dintre dvs. se pot gândi să-și schimbe imaginea și să investească în acest sens. Viața dvs. cotidiană, deja plină, va putea deveni trepidantă de marți. Fiți însă atenți la șofat.

Semnele mutabile:

Gemenii intră în weekend cu Luna în semnul lor, ceea ce îi echilibrează și îi face sentimentali. Com­bi­nația de planete din Pești vă poate propulsa în carieră, fără mari eforturi. De marți în­cepând veți fi implicați activ în activități de grup.
Fecioarele pot rămâne preocupate, pe final de săptămână, de o chestiune profesională. Duminică însă, partenerul reușește să vă abată atenția și vor fi clipe romantice. Ideea de afaceri care apare de marți încolo poate fi bună, dar mai trebuie pritocită.
Săgetătorii au parte de un partener dornic de afecțiune, vineri și sâmbătă. Familia câști­gă însă teren, începând de duminică. De marți, ritmul vieții dvs. poate deveni pal­pitant.
Peștii care își petrec vinerea și sâmbăta acasă se pot reface de minune. Venus intră în semnul dvs. duminică și vă asigură un parcurs personal lin și multă armonie în relații, până pe 3 mai. Începând de marți, vă pot intra niște bani în plus.