ZODIAC - SĂPTĂMÂNA 21-27 FEBRUARIE

Tana Rosca
Stările de spirit schimbătoare și confuzia ge­nerate de conjuncția dintre Soare și Nep­tun sunt greu de suportat, mai ales până luni. Pentru a ne schimba starea de spirit apăsătoare, ne putem folosi de muzică. Disonanța dintre Ve­nus în Capri­corn și Marte în Balanță aruncă la suprafață ten­siu­nile adunate în relații, arătân­du-ne unde mai avem de lucrat ca lucrurile să mear­gă bine. Miercuri și joi putem fi surprinși de un no­roc picat din cer sau de propriul nostru com­por­tament re­bel.

Semnele cardinale:

Berbecii au nevoie de tact atunci când vin să le prezinte șefilor idei originale. Cel mai bine ar fi să veniți cu o simplă sugestie și să lăsați restul pe seama autorităților. Ci­neva care uneltește împotriva dvs. vă poate băga strâmbe, luni.

Racii țin cu greu pasul cu ca­priciile de care dau dovadă șefii. Probabil vă vine greu să vă ajustați atât de rapid ce­rin­țelor, și pentru că în cuplu se adună dis­cret, dar constant, tensiuni. Luni e riscant să vă expri­mați pu­blic opiniile.

Balanțele, animate de puternica energie a lui Marte, tind să-și reverse energia ner­voasă asupra celor din familie. Aceștia re­zistă eroic, până pe miercuri încolo, când pot izbucni conflicte. Dependența psihologică de ca­re dă dovadă partenerul vă enervează.

Capricornii sunt susținuți de Venus, an­tidot al presiunilor ce se fac simțite în ca­rieră, par­teneriat și familie. Noroc cu prie­tenii, ca­re vă sunt de mare folos, mai ales miercuri și joi. Răbdarea dvs. față de ceilalți se epui­zează miercuri.

Semnele fixe:

Taurii au posibilitatea să-și pună la punct restanțele în domeniul profesional, ceea ce i-ar ajuta, ulterior, să progreseze în carieră. Fiți prudenți la volan, luni.Tensiunile în cuplu se risipesc miercuri.

Leii ar trebui să fie atenți la comu­ni­carea cu partenerul de cuplu ori de afaceri, mai ales la începutul acestui interval, când o sumedenie de lucruri pot fi înțelese alan­dala. Dacă banii sunt problema, o soluție se poate găsi de marți încolo.

Scorpionii ar avea nevoie de mai multă răbdare față de cei din familie, căci co­mu­nicarea lasă de dorit, mai ales în weekend. Vă prind bine ieșirile cu prietenii, dar puteți de­veni temperamentali la volan, începând de miercuri.

Vărsătorii au de câștigat exersându-și talentul de a asculta, căci cu vorbele nu stau tocmai bine. O chestiune profesională so­licitantă vă poate afecta sfârșitul de săptă­mână. Evitați, luni, orice decizie legată de bani.

Semnele mutabile:

Gemenii pot fi tentați să se arunce cu capul înainte într-o aventură financiară, probabil la îndemnul unui prieten. Ar putea să merite riscul, cu condiția să fie unul calculat. Luni poate fi o zi de maximă confuzie între dvs. și superiorii dvs. ierarhici.

Fecioarele, de obicei atât de lucide, se pot lăsa prinse, mai ales luni, în capcana iluziilor țesute de partenerul de cuplu ori de afaceri. În relațiile de muncă, în schimb, pu­teți fi prea pretențioși. Relațiile mai vechi de prie­tenie ar trebui menajate.

Săgetătorii trec prin momente neo­biș­nuite în amor. Fie vă îndrăgostiți, hodo­ronc-tronc, deși sunteți deja într-o relație, fie nu vă puteți abține de la o aventură pa­sio­nală, ce trebuie ascunsă. Lunea poate fi o zi de sacrificii familiale.

Peștii, care de-abia s-au dezmeticit după Mercur retrograd în semnul lor, pot să re­cadă într-o stare de confuzie, al cărei vârf se în­registrează luni. Cei care vă pot men­ține realismul și spiritul practic sunt prietenii dvs., mai ales în privința unor chestiuni bănești.