Cum se prepară ceaiul de ghimbir:
Ingrediente: 2 linguri de ghimbir proaspăt ras ( ghimbirul se spală bine, se curăță de coajă și se dă pe răzătoare), 2 căni de apă.
Mod de preparare: Puneți apa pe foc, adăugați ghimbirul. Când apa începe să fiarbă, faceți focul mic și lăsați ceaiul să mijotească aproximativ 15 minute (cu capac).
Cele mai bune rezultate se obțin dacă beți ceai de ghimbir pe stomacul gol, între mese, 4 căni pe zi, timp de 2 săptămâni. După o pauză de 7 zile, puteți relua dieta. Pentru a intensifica efectele ghimbirului, consumați alimente ușoare, iar ultima masă a zilei să fie cu trei ore înainte de culcare.
Dacă aveți probleme gastro-intestinale sau cardiace evitați dieta cu ghimbir.
TABELUL CALORIILOR DE SEZON
• 1 Pizza cu ciuperci - 550 kcal.
• 1 Pizza cu șuncă - 620 kcal.
• 1 Cheesburger - 320 kcal.
• 1 Hamburger - 360 kcal.
• 1 Hot dog cu muștar - 330 kcal.
• 1 Sandvici cu brânză și șuncă - 280 kcal.
• 1 Pateu cu carne sau brânză - 270 kcal.
Atenție! Nu depășiți 600-800 kcal. pe zi.