"Mulțumesc d-lui fitoterapeut VASILE STANCIU"

Cititor Formula AS
- Boala Paget a sânului poate fi vindecată -

Dragă redacție, doresc ca prin intermediul dvs. să-i mulțumesc public, din tot sufletul, d-lui fitotera­peut VASILE STANCIU, om de o noblețe rar întâl­nită, pentru că mi-a salvat viața periclitată de un can­cer mamar (boala Paget a sânului), descoperit în anul 2011, la sânul drept.
În jurul mamelonului apăruseră un placard roșia­tic și o crustă (cu secreții permanente, în asociere cu ganglionii măriți la axila dreaptă). Investigațiile (ma­mografia, biopsia, ecografiile), efectuate la trei me­dici diferiți, au stabilit diagnosticul de cancer mamar (cu indicație urgentă de operație la o clinică din Tur­cia sau România). Dar după ce am obținut pașapoar­tele pentru mine și soțul meu, un îndemn din cer (eu fiind foarte credincioasă) m-a îndrumat către chioșcul de ziare din fața blocului de unde am cumpărat "For­mula AS". În paginile ei mi-am găsit șansa vieții. D-l terapeut Vasile Stanciu m-a consultat și mi-a dat o speranță că sânul meu nu va fi mutilat. Cu tratamentul prescris de dânsul (ceaiuri antitumorale, comprese cu plante + argilă, tablete anticancer, regim alimentar etc.) sânul meu arată acum le fel de frumos ca celălalt, iar analizele sunt bune.
Mulțumesc, d-le Stanciu! S-aveți parte numai de bine!
IOAN IOANA - Șos. Ștefan cel Mare nr. 240, bl. 59A, sc. 2, et. 8, ap. 59, sector 2, București, tel. 021/212.41.74, 0770/72.92.89

(D-l Vasile Stanciu poate fi contactat la tel. 0724/37.32.48.)