"Cum am scăpat de migrenă"

Cititor Formula AS
Am ajuns la Clinica JIKO la sfatul surorii mele, care citise un articol în "Formula AS" despre terapiile folosite acolo.

M-am programat și am hotărât să încerc această variantă, după ce, timp de 20 ani, am urmat tratamente recomandate de diverși medici, fără să am vreun rezultat la problema mea: "dureri de cap" groaznice, mai exact migrene puternice. Mai mult, pentru că nu am încă un diagnostic exact, în timp mi-au fost afectate ficatul și inima, cu aceste sche­me de tratament. Suferința m-a prejudiciat din toate punctele de vedere. Fiind de profesie construc­tor, se impune concentrare maximă atât pentru lucră­rile executate, cât și pe relația cu oamenii din subor­dine. Mă străduiam să fac față la tot ce aveam de realizat, cu mari eforturi, în cele din urmă ajungând să nu pot lucra decât 1-3 zile la două săptămâni, din cauza durerilor cumplite. Sunt un om optimist, dar in­tensitatea durerii mă prăbușise și nu știam ce va urma mâine.
După multe investigații, absolut toate analizele arătau că sunt clinic sănătoasă, dar mie îmi era foarte rău! O parte din medici spuneau că acest sindrom poate fi moștenit, alții spuneau că ar putea fi pe fond de stres, oboseală etc. Am apelat la tratamente naturiste, din care acupunctura a avut o eficiență de 20%, dar nu mi-a rezol­vat problema. Dar iată că, în prezent, după 3-4 zile de tratament la Clinica JIKO, mă simt mult mai bine. Sunt un alt om, încrederea în mine mi-a revenit, pu­terea de concentrare a crescut, pentru că și durerea a scăzut. Acum, toate problemele pe care le credeam greu de depășit din punct de vedere profesional le percep ca fiind mici obstacole, care nu reprezintă niciun grad de dificultate. Nu știu cum să explic acest fenomen, dar din suflet îmi vine o mare energie, iar so­țul meu spune: "Parcă ai 18 ani, ce se întâmplă cu tine?!". Este extraordinar să ai vitalitate, bună dis­poziție și viață în tine. Migrena, care timp de 20 ani m-a slujit cu atâta credință, a dispărut definitiv din viața mea. Acum mă simt un om puternic și îmi doresc să reușesc. Sunt onorată că am reușit să cunosc ase­menea oameni la JIKO. Mulțumesc d-lui Gabriel Dutchevici, d-nei Mihaela Ungurelu și întregii echipe de terapeuți!
Cu stimă,
D. G. (51 ani) - Tătărani, jud. Dâmbovița

Contact JIKO România: tel. 021/311.97.83, 0724/42.35.90, www.jiko.ro