"Vă mulțumesc pentru informațiile despre Lyprinol! Familia mea a fost salvată de «miracolul din apa mărilor»"

Cititor Formula AS
De ce oare nu ne mulțumim niciodată cu ce avem și abia când vine câte un necaz sau o boală ne amin­tim de Dumnezeu?

Ar trebui să-i mulțumim în fiecare zi că existăm, că suntem sănătoși, că ne ducem viața în pace, liniște sufletească și armonie. Din cauza fricii pentru ziua de mâine, mi s-au agravat treptat mai multe suferințe cărora nu le-am dat la timp importanța cuvenită. Îmi era teamă că îmi pierd locul de muncă, că nu mă mai ascultă copiii, că soțul întâr­zie prea mult și doar el știe pe unde... Viața mea ajuns­ese un cal­var, durerile mă împiedicau să fiu un om normal, certurile cu cei dragi deveniseră un mod de viață. Su­feream de reumatism articular, depresie, ulcer duo­denal, bronșită astmatiformă, hipertensiune arterială pe fond de stres și alte câteva boli. Trăiam cu teamă că într-o zi voi face un infarct și voi muri. O vecină, singura care mă sprijină la nevoie, mi-a vorbit despre un preparat natu­ral din Noua Zeelandă, despre care citise în "Formula AS", cu care ea scăpase de durerile de spate și defor­mările de la mâini și picioare. Am fost sceptică, îmi spuneam că nu există "miracole" pentru mine... Ve­cina mea, însă, mi-a dat câteva capsule din cutia ei, ca să mă convingă, fiind sigură că se potrivea suferin­țelor mele. Mi-am zis că nu am ce să risc, pentru că produsul nu are contraindicații și puteam să iau în paralel și medicamentele date de medicii din spitalele prin care trecusem. Nu exagerez, am simțit primele îmbunătățiri chiar din a doua zi de tratament. Pentru prima oară după multe luni am dormit bine și am sim­țit o împăcare cu mine însămi, pe care nu o mai cre­deam posibilă. Am căutat mai multe informații despre Lyprinol și am înțeles de ce este atât de căutat, pro­prietățile sale fiind de câteva sute de ori mai puternice decât ale altor extracte de pe piață. Am comandat produsul la reprezentanța din România, l-am primit a doua zi, l-am folosit conform indicațiilor, iar durerile reumatismale mi s-au amelio­rat treptat, până la dispariție. Nu mă mai supără deloc nici stomacul, tușesc mult mai rar, tensiunea s-a reglat și, mai ales, nu mai am acea stare de frică atât de chinuitoare. Văzând rezultatele excelente pe care eu le-am avut într-un timp atât de scurt, și soțul meu a folosit pro­dusul pentru neuropatia diabetică de care suferea și pentru adenomul de prostată. Și copiii îl folosesc și nu mai au acele stări de agitație și lipsă de con­cen­trare. Pe scurt, întreaga familie a beneficiat de acest produs, care ne-a adus sănătate, pace și liniște în casă.
Mulțumesc din tot sufletul "Formulei AS" pentru popularizarea produselor naturiste de calitate. Dum­nezeu să vă dăruiască multă sănătate și pace în minte și în suflet!
ANA DAMIAN - București

P.S. Eu am comandat produsul prin internet, la www.lyprinol.ro, iar vecina mea a folosit numerele de telefon 0722/19.57.20, 0752/30.45.25