"Vă mulțumesc că mi-ați salvat viața"

Cititor Formula AS
Bună ziua, doamnă Sânziana Pop,

În primul rând, vă mulțumesc pentru posibilitatea de a trimite o scrisoare deschisă prin intermediul "Formulei AS". În luna decembrie a anului trecut, am aflat că am un cancer în stadiul 0. Doctorul care m-a informat (și care mă trata la momentul respectiv) mi-a spus că am un cancer ușor, care nu se mai consideră cancer... deci să merg acasă și să vin din 6 în 6 luni la control și totul va fi bine. Norocul meu a fost că nu l-am ascultat și am mers la un oncolog. Problema a fost că am luat măsuri abia în februarie, când cancerul ajunsese deja în stadiul 3B. A urmat o cursă infernală în lupta cu boala, și după o lună am avut norocul să devin pacienta doamnei profesor doctor Rodica An­ghel, de la Institutul Oncologic din București. Vreau să mulțu­mesc pe această cale pentru profesionalismul cu care am fost tratată atât de doamna profesor doctor, cât și de membrii echipei dânsei: doamna doctor Anca Zamfirescu, d-l doctor rezident Mihail-Teodor Geor­gescu, d-na dr. Oana Ion și întreaga echipă de asis­tente.
Trăim într-o țară căreia îi sunt atribuite tot felul de lucruri rele. Se spune că doctorii buni au plecat din România. Vin și vă spun că nu este adevărat: avem medici care în primul rând sunt oameni, care fac im­posibilul posibil, tratând mai mulți pacienți decât le permite fizic timpul, medici "de aur", pentru care nu contează din ce pătură socială vine pacientul, dacă are sau nu bani, pentru că ei, acești Doctori minunați, nu acceptă mită!
Nu am cuvinte potrivite să-mi exprim recunoș­tința, astfel încât le spun doar atât: Vă mulțumesc pentru că mi-ați salvat viața!
Cu stimă și respect,
AURELIA PETRE - e-mail: aura_ptr@yahoo.com