"Tuturor celor care au probleme cu articulațiile le recomand să apeleze la preparatul PUR COLLAGEN"

Cititor Formula AS
Stimată redacție,

Numele meu este Zina Mircea, sunt din Călimănești și sunt o cititoare fidelă a revistei "Formula AS", unde l-am descoperit pe d-l ing. Dan Andrei, cu suplimentele alimentare 100% Pur Collagen (capsule din stern de pui).
În vara anului 2010, am fost diagnosticată cu leziuni la meniscul genunchiului stâng, sinovită cronică, con­dro­patie gradul II femuro-tibială. În starea de atunci, nu puteam merge fără sprijin și aveam mari dureri. Mi s-a recomandat să fac artroscopie, lucru pe care l-am făcut la Spitalul de urgență Floreasca, am urmat apoi o gim­nas­tică recuperatorie și un tratament clasic cu Artrostop rapid, apoi alte și alte medicamente specifice. Paralel am urmat tratament fizioterapeutic. Trecuseră luni bune de la operație și tratamentele descrise mai sus, iar rezul­tatele pozitive întârziau să apară. Atunci am aflat din "Formula AS" despre suplimentul alimentar 100% Pur Collagen. M-am interesat dacă este autorizat de Minis­terul Sănătății și cu ce este mai bun decât celelalte tipuri de colagen din farmacii, și am aflat că este net superior celorlalte produse datorită materiei prime pe care o conține (stern de pui de 6-8 săptămâni), cu un nivel de absorbție de 70-90% în corpul uman. Am urmat 2 cure de câte 3 luni, cu o pauză de o lună între ele, consultân­du-mă sistematic cu d-l ing. Dan Andrei (la cererea aces­tuia) cu privire la evoluția stării de sănătate. Am început cu 3 capsule, și am continuat cu 5 capsule. Rezultatele au început să se vadă după 5 săptămâni. Durerile mari de la genunchi au dispărut și, încet-încet, am putut să merg singură, cu baston, apoi fără baston, pe distanțe de la o zi la alta mai lungi. Am fost toată viața o iubitoare de dru­meții montane, nu credeam că voi mai ajunge pe mun­te. De curând, am fost în Munții Cozia, în vârful Cozia, cu mașina până la cabană, iar de acolo am urcat pe jos. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, d-lui ing. Dan Andrei și "Formulei AS", pentru că a popularizat pro­dusul. Nu numai că articulația de la genunchiul stâng s-a refăcut, dar am o stare de sănătate în general mai bună, mi-au dispărut durerile de la articulații: umăr, șold, în­cheietura mâinii, și simt o îmbunătățire a vederii, a strălucirii pielii și părului.
Sfătuiesc pe toți cei care se confruntă cu probleme la articulații să se adreseze firmei Andrei Collagen, să-l contacteze pe d-l Dan Andrei la tel. 0770/49.25.83, e-mail: andreidan51@gmail.com, www.romedic.ro/ andrei-collagen-srl.

ZINA MIRCEA - Călimănești, tel. 0250/75.06.34