"Îi mulțumesc d-lui ing. Bogdan Victor"

Cititor Formula AS
Citesc de foarte mulți ani minunata dvs. revistă. Elogiile sunt de prisos. Sunteți unici, inconfundabili, excepționali. În cele ce urmează, doresc să fiu con­cisă, pentru a nu consuma din spațiul revistei.

Am aflat despre d-l inginer Bogdan Victor după ce am citit articolul în legătură cu produsul creat de domnia sa, Apisan Forte. M-am adresat d-lui inginer și în cel mai scurt timp mi-a fost livrat Apisan Forte prin curier special. Menționez că, încă de la începutul tratamentului, am remarcat efectele sale benefice, acestea însemnând o stare generală mai bună, ame­liorarea unui sindrom degenerativ la nivelul coloanei vertebrale (tradus prin dificultate la mers), îmbu­nă­tățirea vederii, vătămată de o degenerescență macu­lară.
Menționez că încă de la început am hotărât să-i administrez Apisan Forte și soțului meu, cu multiple probleme de sănătate. HTA cu accident vascular cere­bral, diabet zaharat tip II, pneumopatie. S-a simțit și el foarte bine și, în plus, după adminis­trarea preparatului apicol, spre sur­prinderea mea, s-a vindecat și de o leziune veche, de neurodermită, la nivelul feței. Am ce­rut suplimentarea produsului, întrucât îmi înju­mă­tățisem rația mea. Transmit și pe această cale mul­țumirile mele, atât d-lui inginer, dar mai ales soției domniei sale (d-l inginer fiind mereu plecat la stu­pină), care, în cel mai scurt timp, mi-a trimis o doză nouă de Apisan Forte. Mulțumesc d-lui ing. Bogdan Victor cu statornică admirație pentru tot ceea ce face pentru noi și îi urez multă sănătate, cu cele mai frumoase și bune gânduri. Mulțumiri și recunoștință, "Formula AS"!
IRENA - Iași

"Nu ratați «Torserul»! Nu veți regreta cât veți trăi"

Subsemnatul Strobl Ladislau, cu domiciliul în municipiul Lugoj, str. Mărăști nr. 4, jud. Timiș, pen­sionar în vârstă de 85 de ani, vă scriu pentru a vă informa că Torserul este o minune de la Dumnezeu. N-aș fi crezut niciodată că acest mic dispozitiv poate să dea rezultate miraculoase, fiindcă sunt necredul de felul meu, dar după câteva zile a și apărut o rază de însănătoșire. Acest dispozitiv mi-a ameliorat urmă­toarele boli (pot să spun că mi le-a "eliminat"): in­somnia, reumatismul, bolile prostatei, mi-a îmbună­tățit vederea și pot să spun și viața intimă.
Vă recomand tuturor să nu ratați acest dispozitiv Torser, să vă fie de mare folos. Nu veți regreta cât veți trăi!
STROBL LADISLAU - str. Mărăști nr. 4, Lugoj, jud. Timiș, cod 305500