"Mulțumesc, domnule doctor Rareș Simu!"

Cititor Formula AS
Numele meu este Augustina David, am 50 de ani, locuiesc în București și vreau să îi mulțumesc pe această cale domnului doctor Rareș Simu, medic specialist în imu­nologie clinică și alergologie, cu competență în ho­meo­­­patie, pentru că m-a ajutat foarte mult în lupta mea cu o boală care, de multe ori, se încheie dramatic.

Vreau să îi mulțumesc pentru grija pe care mi-a purtat-o pe toată perioada tratamentului, lucru pe care îl face, de altfel, cu fiecare pacient. Mesajul meu este un strigăt de bucurie, dar și de încurajare, pentru cei care se îndoiesc de rezultatele medicinei alternative. Vin aici cu argu­men­te clare, am să atașez toate analizele mele medicale, pentru că vreau să elimin orice umbră de îndoială.
Încă din tinerețe am suferit de diverse afecțiuni gine­co­logice, respectiv leziuni pe col, uter fibromatos, ovare polichistice. Din 2002, am început să frecventez cabine­tul medicului ginecolog de 3-4 ori pe an pentru inves­tigații, tratamente și control. M-am tratat inițial în siste­mul medical alopat și nu contest acest sistem care a înregistrat progrese mari și care oferă informații de ne­înlocuit prin determinările care se fac prin metode speci­fice. Totuși, afecțiunile mele, despre care am relatat mai sus, au fost tratate sistematic, fără ca rezultatele să fie mulțumitoare. Am fost foarte riguroasă cu tratamen­tele primite și totuși boala a avansat cu pași mici. Astfel că în 2008, la vârsta de 46 de ani, am făcut operație de his­terectomie totală, cu anexectomie bilaterală. În acel mo­ment, aveam uterul și ovarele încărcate cu numeroase fibroame și chisturi. Am fost chiar la un pas de cancer, după cum reiese și din ana­liza anatomo-patologică (me­to­plazie ati­pică endocervicală imatu­ră). Altfel spus, am făcut operația pe ultima sută de metri. Bucuria succe­sului nu a durat prea mult, deoarece au început să apară noduli la sâni. De fapt, fusesem avertizată că ar fi posibil să se întâmple asta. Nodulii necesitau și ei control perio­dic, la 6 luni și, bineînțeles, tratamente. Am depus dosa­rul medical la Centrul de cercetare și diagnostic precoce al cancerului genito-mamar din București, str. Ion Câm­pi­neanu, am făcut frecvent investigații, tratament și controale. Am fost șocată când am aflat, în decembrie 2010, că am un nodul la sân, cu dimensiunea de 14/7,3 mm și am primit recomandarea de extirpare. Atunci am hotărât să renunț la toate tratamentele pe care le primi­sem și am refuzat să mă operez. Nu le mai ve­deam rostul. Am apelat la tratamen­tele d-lui dr. Rareș Simu - am simțit că pot fi aju­tată de dumnealui. În primul an de tratament, nodulii mei s-au redus la jumătate și domnul doctor mi-a garan­tat că suntem pe drumul cel bun. D-l dr. m-a ajutat cu remedii naturiste și homeo­pate, cu formule proprii, re­țete magistrale, pe care le creează cu multă grijă pentru fiecare pacient în parte. De-a lun­gul celor doi ani de colaborare, am văzut sute de pacienți fericiți, pentru că și-au găsit, în sfârșit, rețeta pentru o sănătate bună.
Vă atașez cele mai importante acte medicale ale mele, dar și ultima ecografie făcută la centrul medical Regina Maria, de unde reiese clar faptul că acum nu mai am nici cea mai mică problemă.
Cu multă stimă și considerație pentru doamna Sân­ziana Pop, alături de colectivul din redacția "For­mula AS", împreună cu Asul Verde,
AUGUSTINA DAVID - București, tel. 0766/29.84.58

D-l doctor Rareș Simu poate fi găsit la Centrul de Sănătate și Viață O&D București, sector 2, str. Lute­rană nr. 3, tel. 0736/49.40.97, 031/437.96.29