"D-l dr. Rareș Simu m-a vindecat cu remedii homeopate de o sclerodermie în plăci"

Cititor Formula AS
"Nu știu alții cum sunt"... când au ceva de spus, dar eu simt nevoia să împărtășesc o bucurie imensă cu toată lu­mea, poate așa voi putea ajuta pe cei care trec printr-o si­tuație asemănătoare cu a mea.

Cu vreo 10 ani în urmă, am fost diagnosticată cu o boală autoimună - scle­ro­der­mie în plăci. Nu cred că trebuie să dau detalii despre boa­lă, cei interesați pot afla de­talii căutând pe Google. În toată această perioadă, am făcut tratament cu Prednison, care pe lângă faptul că n-a stopat boala, mi-a distrus car­tilajul din articulații, și azi sunt diagnos­ticată cu boală artrozică, practic, îmi sunt afectate toate articulațiile, iar un genunchi este pro­tezat. În urmă cu șase luni, am între­rupt tra­ta­mentul cu Predni­son și am urmat un trata­ment ho­meo­pat, recomandat de d-l dr. Rareș Simu din Bu­­cu­rești. În tim­pul tratamentului, n-au mai apărut mor­fee, iar cele exis­tente s-au estompat. În luna au­gust, m-a consultat un me­dic specialist derma­tolog din Cluj, care a spus: "A fost sclerodermie, au ră­mas cicatricile, boala a intrat în remi­sie". Deși am încetat să mai iau tra­tamentul homeopat de două luni, n-au mai apărut alte semne ale bolii și mă simt foarte bine. Mul­țumesc pe această cale d-lui doctor Ra­reș Simu. Regret că nu l-am cunoscut mai repede, aș fi avut, cu siguranță, articulații sănătoase și un corp fără morfee.

ELISABETA - Brașov, e-mail: elisabeta_clem@yahoo.com

D-l dr. Rareș Simu poate fi găsit la Centrul de sănătate și viață O&D din București, str. Luterană nr. 3, tel. 031/437.96.29, 0766/29.84.58