"Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că am găsit-o pe doamna Adriana Vlad, care m-a ajutat să fiu mămică"

Cititor Formula AS
Mă numesc Daniela, am 27 de ani și sunt din Pia­tra Neamț.

Aș dori foarte mult să publicați și mesa­jul meu, pentru a-i aduce toate mulțumirile mele doam­nei terapeut ADRIANA VLAD din Deva, deoa­rece, datorită tratamentului prescris de dumneaei, am reușit să rămân însărcinată.
Pe scurt, povestea mea este următoarea: în luna decembrie anul trecut, am luat legătura cu doamna fitoterapeut, consultant în nutriție, Adriana Vlad, de­oarece sufeream de ovare polichistice, endome­trioză și amenoree, iar medicul gineco­log nu îmi dădea mari șanse că voi putea rămâne însărci­nată. Am ur­mat tratamentul reco­mandat timp de o lună și jumă­tate, după care am constatat că îmi întârzie menstrua­ția. Am făcut 4 teste de sarcină și nu îmi venea să cred că toate ieșeau pozitive. În luna februarie, am mers la medicul ginecolog și mi s-a confirmat sarcina, mare bucurie în familie. Acum mă bucur de cea mai fru­moa­să perioadă din viața unei femei și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că am găsit-o pe doamna Adriana Vlad, care m-a ajutat să fiu mămică.
Vă mulțumesc și să vă dea Dumnezeu sănătate și putere să ajutați cât mai multe persoane!
Mulțumesc redacției pentru publicarea mesajului și pentru extraordinara muncă și pasiune pe care o depuneți pentru revistă.
DANIELA - Piatra Neamț