"Sincere mulțumiri Centrului «Energy Plus»"

Cititor Formula AS
Sunt o cititoare din București și doresc să mulțu­mesc prin intermediul revistei "Formula AS" Cen­trului de Consultanță Naturopată "Energy Plus".

În toam­na anului 2010, mama mea a fost depistată cu can­cer la sânul drept. Vestea a căzut ca un trăsnet asu­pra familiei. Mama avea atunci 79 de ani. Tumora se dezvoltase, prinsese mare parte din sân, supura, sân­gera, era dureroasă, dar mama nu ne spusese nimic. În urma investigațiilor, medicii au stabilit diagnosticul de cancer la sân și au apreciat ca timp de supra­viețuire aproximativ 6 luni. Mama nu ar fi rezistat la chimio sau radioterapie, iar de intervenție chirurgicală nu se punea problema! Părea că nimic nu o mai putea ajuta! Nu știam ce să fac pentru a-i alina suferința și a-i prelungi viața. Plângeam continuu.
Dumnezeu și Părintele Arsenie Boca mi-au călău­zit pașii către "Energy Plus", unde pot spune că am găsit a doua familie. Medicii și tot personalul acestui Centru te tratează cu căldură, te sus­țin și te încurajează. Mama tră­iește și astăzi, datorită devota­mentului și seriozității acestor oameni și a produselor pe care le ia lună de lună, conform protocoalelor de tratament prescrise. Au trecut, iată, peste doi ani, și mama trăiește. Mai mult decât atât, la 81 de ani își face toată treaba în gospodărie, atât cât se poate pen­tru vârsta ei. Mama locuiește la țară, undeva în județul Galați, iar eu mă bucur că o mai am alături.
Cu stimă și respect pentru "Formula AS" și Cen­trul de Consultanță Naturopată "Energy Plus".
L.C. - București


IMPORTANT

Începând din 08.04.2013, Centrul de Consul­tanță Naturopată "Energy Plus" funcționează sub denumirea Centrul de Consultanță Naturopată "SECOM", în strada Știrbei Vodă nr. 150, bloc 26 C (intersecția B-dul Dinicu Golescu cu str. Berzei) telefon: 021/316.43.92, 0733/35.40.00; fax: 0372/87.43.92, e-mail: consultanta@secom.ro