"Mulțumesc foarte mult, d-le doctor Rareș Simu!"

Cititor Formula AS
În anul 1992 m-am îmbolnăvit de poliartrită reu­matoidă, boală ce mi-a provocat o lungă și intensă su­fe­rință, în ciuda tratamentelor cu diferite antiin­fla­ma­toare și medicamente de sinteză.

Cu toate acestea, opti­mismul și credința că voi găsi până la urmă un remediu eficient la această boală nu mi-a dispărut niciodată.
Și, într-adevăr, aflând din "Formula AS" despre tra­ta­mentele eficiente ale d-lui dr. Rareș Simu (imuno­log și alergolog), m-am prezentat și eu la cabinetul d-lui dr. din str. Luterană nr. 3, sector 1, București, tel. 031/437.96.29, având la mine cele mai recente analize medicale. După ce d-l dr. Rareș Simu mi-a mai reco­mandat și alte analize medicale, a trecut la instituirea unui tratament homeopatic, sub forma unei soluții. În prezent, după 5 luni de tratament homeopatic, re­zultatul este excelent: inflamațiile și durerile de în­cheieturi au dispărut în proporție de aproximativ 90%, am reușit să mai iau în greutate și să am în prezent o viață absolut normală.
În afara acestui tratament, din proprie iniția­tivă, am mai luat suplimentul alimentar german 100% natural "Mesundra" - 2 capsule pe zi, indicat în poliar­trită reumatoidă (se găsește la "Derma Vital", Calea Vitan nr. 28, București, tel. 021/322.40.04) și, nu în ultimul rând, fiind un om credincios, m-am rugat mult lui Dum­nezeu și am citit zilnic Acatistul Sfântului Nec­tarie - care ajută foarte mult.
Am scris aceste rânduri, în primul rând pentru a-i mulțumi din suflet d-lui dr. Rareș Simu, pentru trata­mentul primit, iar pe de altă parte, pentru a fi de folos celor care au această afecțiune și încă nu au găsit un tratament eficient.
GHE. DINICĂ - București, tel. 031/440.18.34