"Mulțumesc domnule doctor Simu Rareș, mulțumesc «Formula AS»!"

Cititor Formula AS
Această revistă rămâne una de excepție, datorită stilului propriu și inimitabil al doamnei Sânziana Pop.

Mă număr printre cititorii fideli, care și-au păstrat sănătatea, urmând sfaturile specialiștilor dvs., dar și ale cititorilor.
Cu fetița mea, care de mică a fost mai bolnăvioară, m-am decis mai greu, dar soluția perfectă a fost oferită tot de medicina naturistă. Are 4 ani, este alergică și cu diverse afecțiuni digestive. M-am luptat mult cu trata­mentele clasice, pentru că avea episoade repetate de răceli însoțite uneori de febră, lipsa poftei de mâncare, stare de vomă. În special când mergea în colectivitate, acestea se repetau la intervale scurte de timp. Trata­mentele clasice o ajutau pe moment, după care o luam de la capăt. De cele mai multe ori, mă cu­prin­­dea dispe­rarea... În urmă cu 6 luni, m-am decis, urmând sfatul unor prieteni, care sunt pacienții domnului doctor Simu Rareș, să merg la el, confirmându-mi-se astfel că medi­cul pe care îl prezentați dvs. în paginile revistei poate face adevărate minuni. Așadar, am fost la consultație cu fetița mea. Domnul doctor i-a recomandat remedii natu­riste și ho­meopate care au pus capăt unui cerc vicios. Acum, fetița mea se simte foarte bine, nu mai am teamă că se poate îmbolnăvi oricând, fără să pot determina cauza, așa cum se întâmpla cu ceva timp în urmă. A căpătat rezistență prin creșterea imunității și o duc la grădiniță fără teamă că se va îmbolnăvi din nou.
Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Fetița mea vă transmite un pupic dulce, însoțit de zâmbetul unui copil sănătos și fericit!
Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate tuturor!
ALINA - București

D-l dr. Rareș Simu poate fi contactat la Centrul de Sănătate și Viață O&D din București, str. Luterană nr. 3, tel. 0766/29.84.58