"Îi mulțumesc d-nei dr. Laura Puiu pentru starea de bine în care mă aflu"

Cititor Formula AS
Stimată redacție,

Sunt un fervent cititor al revistei "Formula AS", în vârstă de 86 de ani, pensionar, fost deținut politic. De-a lungul vieții mele am avut mai multe probleme de sănătate și mai am încă, unele cauzate și de regimul de detenție din gulagul comunist.
În revista "Formula AS" nr. 1045, din 15-22 de­cembrie 2012, am găsit articolul "Aspirina organică". Am citit cum doamna Laura Puiu, specialist în geria­trie și fitoterapie, a folosit la pacienții cu diferite for­me de reumatism, cura de aspirină organică. Schema folosită de doamna dr. Laura Puiu am aplicat-o și eu, în lunile noiembrie și decembrie, și - mi­racol! - durerile mi s-au ameliorat, epi­soadele inflamatorii au dispărut ca prin minune.
Mult stimată doamnă doctor Laura Puiu, vă mul­țumesc din tot sufletul meu pentru starea de bine în care mă aflu, în urma tratamentului recomandat de dvs.
Cu acest prilej, sfătuiesc pe toți cei care suferă de această maladie să folosească cu toată încrederea aspirina organică. Totodată, rog insistent redacția "Formula AS", să-mi recomande prin distinșii săi spe­cialiști un tratament naturist pentru vindecarea sau ameliorarea nervilor periferici deficitari, fiindcă de un an de zile îmi amorțesc picioarele până spre genunchi și palma mâinii drepte, iar tratamentul recomandat de medicul neurolog nu a dat niciun rezultat. Mii de mulțumiri!
CONSTANTIN GH. BUTOI - com. Ghidici, str. Mihai Eminescu nr. 152, jud. Dolj