"Îi mulțumesc domnului Bogdan Victor și îi doresc sănătate, viață lungă și cât mai multe realizări"

Cititor Formula AS
Stimată doamnă Sânziana Pop,

Sunt o cititoare fidelă a "Formulei AS" și a Asului Verde. Vă prețuiesc și vă admir, atât pe dvs., cât și pe colaboratorii dvs., pentru profesionalismul și dedica­ția în a informa cititorii în variate domenii și mai ales pentru crearea spațiului interactiv în problema tera­piilor naturale, de care au beneficiat foarte mulți cititori. Printre aceștia mă număr și eu. Am 75 de ani, și, de mai bine de 25 de ani, sufăr de hipertensiune arterială și cardiopatie ischemică, fiind o consumatoa­re permanentă a medicamentelor oferite de medicina clasică, pentru bolile cardiace. În timp, la efectele lor secundare nedorite s-au adăugat și alte simptome: tulburări de ritm cardiac, insomnie și mai ales obosea­lă și tulburări respiratorii (senzația că aerul nu intră în plămâni), din ce în ce mai accentuate. Acestea mi-au indus o stare de anxietate, pe care medicina alopată nu a putut-o re­media. Fiind eu însămi medic, mi-am dat seama că trebuie să intervin altfel pentru a stopa acest dezechilibru al stării de sănătate. Prin intermediul "Formulei AS", l-am descoperit pe d-l ing. Bogdan Vic­tor, specialist în terapii naturale neconvenționale, autorul complexului biologic Apisan Forte, medaliat cu aur la câteva saloane internaționale, care a adus vindecare în multe maladii.
Am început cura cu Apisan Forte și alte terapii naturale indicate de d-l ing. Bogdan Victor. Acum, după două luni de tratament, au dispărut tulburările respiratorii, durerile precordiale, oboseala, anxietatea, starea de depresie și mă simt foarte bine. Prin aceste rânduri, îi mulțumesc domnului Bogdan Victor și îi doresc sănătate, viață lungă și cât mai multe realizări, atât pe plan personal, cât și profesional. Consider că Apisan Forte, prin stimularea funcțiilor vitale, este o speranță de vindecare a multor suferințe.
Vă mulțumesc dvs. și colaboratorilor pentru stră­da­nia permanentă de a aduce speranță, bucurie și li­niște în multe familii.
Dr. GEORGETA DRAGOTĂ - Ploiești, e-mail: georgeta.dragota@yahoo.com