"Doresc să îi mulțumesc d-lui MIRCEA PEIA pentru ajutorul acordat întregii noastre familii"

Cititor Formula AS
Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Am să încep cu un citat pe care cu siguranță îl veți recunoaște: "Datorită lor, ziua aceea de toamnă, care amenința să se transforme într-o vânătaie pe suflet, s-a așezat pe viața mea ca un cerc luminos". Din ziua aceea, împreună cu colegii care v-au urmat, datorită profesionalismului de care ați dat dovadă, ați reușit să înființați acest minunat ziar "Formula AS" prin care aduceți vindecare în suflet și trup, pentru care vă mulțumesc.
Aș dori să mulțumesc prin intermediul publicației dvs. d-lui doctor Peia Mircea, pentru ajutorul acordat, atât mie, cât și familiei mele, în vindecarea unor afec­țiuni.
După un RMN cerebral, soțul meu a fost diagnos­ticat cu leziune demielinizantă localizată la nivelul talamusului stâng (scleroză în plăci). Am apelat la d-l doctor Peia Mircea, iar în urma tratamentului prescris de acesta, la următorul RMN, diagnosticul se schim­base în bine, spre bucuria noastră, deoarece această boală, cum se știe, este foarte greu de tratat (leziunea talamică stângă descrisă anterior apare mult estom­pată, abia perceptibilă). De asemenea, eu am fost tratată de d-l doctor pentru mastoză fibrochistică, rană pe colul uterin, infecție urinară cu E.coli, iar copilul meu de anemie. Suntem în permanență în legătură cu d-l doctor și le recomand din tot sufletul celor care au probleme de sănătate să apeleze cu încredere la el.
Vă mulțumesc pentru toate acestea și mulțumesc și d-lui doctor Peia Mircea, pentru ajutorul acordat. Cu stimă și respect,

POZSAR SILVIA - Timișoara, e-mail: p_silvia68@yahoo.com