"Datorită d-nei terapeut ADRIANA VLAD, am reușit să nasc o fetiță"

Cititor Formula AS
Stimată redacție a revistei "Formula AS",

Aș dori să-mi publicați și mie la rubrica "Cititorii mul­țumesc pentru vindecări" o scrisoare pentru doam­na Adriana Vlad, fitoterapeut consultant în nutriție din Deva, care m-a ajutat să rămân însărcinată. Numele meu este Liliana, sunt din București și am 34 de ani. În tinerețe, mi-a fost extirpată trompa stângă, iar mai târziu, tot pe partea stângă, mi-a fost depistat un chist endometriozic. Îmi doream cu ardoare un copil, dar cu asemenea diagnostic și o singură trompă, medicii nu-mi dădeau nici o speranță. Din "Formula AS", am aflat de doamna Adriana Vlad și de trata­men­tele dânsei, pe bază de produse apicole, și am început un tratament naturist, în februarie 2011. În iulie 2011, am rămas însărcinată. În 2012, am adus pe lume o fetiță să­nătoasă și frumoasă. Sunt foarte fericită și aș vrea să recomand și altor femei care au pro­bleme cu sterilitatea să apeleze la doamna Vlad Adriana. Poate fi contactată la nu­merele de telefon 0254/23.10.61, 0726/76.15.57, dar și la adresa de e-mail elite.nutritia@yahoo.com
Și tot pe această cale, vreau să-i mulțumesc doam­nei doctor Rodica Cristian, de la spitalul Elias, care pe tot parcursul sarcinii a avut grijă de mine, m-a încu­rajat și m-a ajutat să nasc fără complicații. Per­soanele care vor să se convingă că cele spuse de mine sunt adevărate mă pot suna la tel. 0762/36.64.44.
LILIANA PÂRVU

"Mulțumiri d-lui Soare Trifu"

Sunt din Constanța și doresc să-i mulțumesc d-lui Soare Trifu că mi-a vindecat soțul de cancer la pros­tată și metastază osoasă, cu produse de la Calivita In­ter­national. Dau acest anunț în speranța că le va fi de folos și altor oameni disperați. Numărul de telefon al d-lui SOARE TRIFU este 0723/21.19.60.
PANDREA DUMITRA - Aleea Lalelelor nr. 1, Constanța