"Mulțumesc d-lui dr. Li Luo Xi”

Cititor Formula AS
Mă numesc Donighevici Adriana, sunt din Bucu­rești, am 51 de ani, și doresc prin intermediul revistei dvs. să mulțumesc d-lui doctor Li Luo Xi pentru felul cum m-a tratat și m-a vindecat.

La începutul anului 2008, mi-au apărut la sânul stâng doi noduli. Am făcut investigații, în urma cărora diagnosticul a fost: for­mațiune chistică 5-6 mm. Evoluția lor a fost destul de rapidă, așa încât în luna iulie, erau de mărimea a două prune. Am hotărât să urmez calea naturistă și am ajuns la cabinetul domnului doctor Li, în urma interviului dat de dânsul în revista dvs. În urma consultației, dom­nul doctor mi-a recomandat un tratament cu plasturi me­dicinali și, în paralel, un tratament cu plante chi­ne­zești. O dată pe săptămână mi se schim­bau plasturii, iar tratamentul cu plante l-am urmat tot timpul. După 3 săptămâni, nodulii au început să se micșoreze, cam la jumă­tate, iar până în luna decembrie, au dispărut complet.
Mai urmez și acum tratamentul cu plante pentru prevenire și întreținere. Starea mea fizică și psihică s-a schimbat complet. Mă simt plină de ener­gie. Mulțu­mesc din suflet domnului doctor, care m-a tratat cu multă grijă, atenție, dar mai ales cu blândețe. De ase­menea, mulțumesc redacției revistei "Formula AS” și felicit întregul colectiv pentru efortul depus în sprijinul oamenilor.
Pentru cei care vor să-l contacteze pe d-l doctor Li Luo Xi, adresa este: Vasile Lascăr nr. 169, București, tel. 021/210.41.64, 0788/86.43.33, e-mail: liluoxi_ro @hotmail.com
Numărul meu de telefon este: 0734/60.18.94