"Domnule Mircea Peia, vă mulțumesc că existați!”

Cititor Formula AS
Vă scriu această scrisoare după o perioadă de sufe­rință și de disperare, când nu mai credeam că o să gă­sesc vreodată o rezolvare pentru problema mea.

Am aflat, în urmă cu 8 luni, că sufăr de adenom hipofizar nesecretant (tumoră cerebrală), o boală incurabilă, dacă ne gândim că, după ce se operează, tumora se poa­te reface foarte ușor. Cauzele acestei boli sunt încă un mister pentru medici și, ca urmare, nici tratamente nu se prea cunosc. Am decis atunci, decât să aștept ca tumora să mai crească și să ajung la operație, să încerc un tratament naturist. Cum eram o fidelă cititoare a revistei "Formula AS”, am început să caut salvarea în paginile acestei reviste. Din întâmplare, l-am găsit pe d-l doctor Mircea Peia, căruia i-am telefonat și i-am povestit despre problema mea. Un om extraordinar, cu răbdare și un suflet de aur, un om care merită toată stima și căruia îi mulțumesc din tot sufletul! Dânsul mi-a recomandat un tratament naturist foarte strict, pe care l-am respectat câteva luni de zile, după care am repetat RMN-ul. Am avut o mare bucurie atunci când medicul mi-a spus că nu se mai vede nici urmă de tu­moră și că sunt vindecată în totalitate. Nu mi-a venit să cred și atunci am mers la alt medic, pentru a doua opi­nie. Răspunsul celui de-al doilea medic a fost același, nu mai aveam nimic. Dragi cititori, toți cei ce vă aflați în suferință, nu disperați, există și "îngeri” printre noi, oameni cu suflet (cum este acest domn doctor din Timi­șoara), trebuie doar să-i cău­tați ca să vă poată ajuta.
De asemenea, vreau să-mi exprim profunda mea ad­mi­rație și pentru doamna direc­tor al publicației "For­mula AS”, Sânziana Pop, care de peste două dece­nii ajută mii de suflete aflate în suferință și le aduce speranța și vin­de­carea, prin interviurile, arti­colele și corespondența dintre cititori. Sunt convinsă că fără profesionalismul și dedicația domniei sale, această publicație nu ar fi putut exista.
Sunt deschisă să ajut pe oricine are nevoie să dis­cute cu mine despre problema de sănătate pe care am izbutit să o vindec, la adresa de e-mail: mirelavasile72 @yahoo.com, sau la tel. 0751/38.91.42.
Multă sănătate tuturor!
MIRELA