LEACURI DE SĂNĂTATE - Volumul V

Redactia
Literele S - Z

Săptămâna viitoare, la toate chioșcurile de presă din țară, veți putea cumpăra, împreună cu revista "Formula AS”, și ultima apariție din seria "Leacuri de sănă­tate”, editate sub tutela "Biblioteca «Formula AS»”. Este vo­lumul numărul V și cuprinde literele S-Z, cu sfaturi de prim ajutor, pentru o grămadă de suferințe: schizo­frenie, sciatică, sclerodermie, scleroză, secreții, sifilis, silicoză, sinuzită, spasmofilie, spondilite, sterilitate, tumori la toate organele, tuse, ulcer, varice, vitiligo, zona zoster și multe altele.
Ne-a ajutat Dumnezeu, și din aprilie până în noiem­brie, am dus la capăt un proiect pe care îl aveam la suflet demult: o culegere de rețete de sănătate, avându-i ca autori pe cititorii revistei "Formula AS”. Un proiect unic, după știința noas­tră, datorat unei inițiative fericite a revistei, dar și ca­lităților "îngerești” ale unor oameni cu suflete minu­nate, gata să-și ofere necondiționat aju­torul celor aflați în necaz. Sprijin concret îmbinat cu grație sufletească! Așa se explică, probabil, succesul "Leacurilor de sănă­tate”, vândute până la ultimul exem­­plar. Nu ne rămâne decât să le mulțumim citito­rilor noștri, pentru încrede­rea nestrămutată pe care o au în marca "Formula AS”, și să sperăm că cele cinci vo­lume de leacuri, așa de fru­mos tipărite și ilustrate, le vor fi de folos. Nu ne oprim aici! Seria verde, de sănă­tate, a Bibliotecii "Formula AS”, va continua și anul viitor, dublată (dacă vom avea putere și sănătate) de o nouă serie, albastră, cu subiecte inspirate dintr-o altă zonă de mare interes: spiritualita­tea creștină, mai exact - povești cu îngeri, cu sfinți și cu rugăciuni.
Doamne ajută!

IMPORTANT

Cititorii revistei care nu și-au putut procura de pe piață cele cinci volume de "Leacuri de sănătate”, se pot adre­sa redacției "Cosânzeana”, pentru a le obține prin poștă. Tel. 021/666.52.83, 0747/95.33.62 (orele 10-14).

"FORMULA AS”, în premieră la târgul de carte GAUDEAMUS!

Între 21-25 noiembrie (de miercuri până dumini­că, între orele 10 și 20) în București are loc cea de a 19-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus. Este prima dată când revista "Formula AS” va fi prezentă la marea sărbătoare a cărții, cu aparițiile din anul acesta ale "Bibliotecii «Formula AS»”: "Străbunica știe tot” și cele 5 volume de "Leacuri de sănătate”. Cel mai tare ne bucurăm de întâlnirea pe viu cu cititorii revistei, cărora redactorii noștri le vor acorda autografe "în direct”.
Vă așteptăm cu drag!
Adresa: Pavilionul A al Complexului Expozi­țio­nal Romexpo București, B-dul Mărăști 65-67, sector 1. Locația standului "Biblioteca «FORMULA AS»” - nivelul 7.70 standul 371.