"Vă mulțumesc din suflet, d-le doctor Simu! Vă rămân datoare pe viață”

Cititor Formula AS
Stimată doamnă Sânziana Pop,

Vă mulțumesc că existați și că prin articolele publi­cate aduceți speranță și vindecare. Nu pot să-mi ex­prim în cuvinte recunoștința față de redacția "For­mulei AS”, care a adus bucurie și liniște și în familia noastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Mă numesc Toader Simona și locuiesc în Bucu­rești. Vă scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, la­crimi de bucurie și mulțumire pentru îngerul meu păzitor, dr. Simu Rareș, specialist imunolog, aler­golog și ho­meopat. Și acum să vă descriu istoricul bolii: numai când îmi aduc aminte "mi se furnică pielea”. Într-o zi de decembrie din anul 2006, a înce­put să mă doară toată dantura. Am zis că am făcut o mică nevralgie și am luat un antiinflamator. Și de aici începe "calvarul” meu. După aproape o oră, mi-au apărut pete pe absolut tot corpul. În câteva minute, arătam ca un monstru. Am ajuns la spitalul de ur­gență, la camera de gardă, și mi s-a spus că am făcut alergie la medicamentul pe care l-am luat. Mi s-a dat un tratament timp de o săp­tămână. Între timp am leșinat de două ori, am început să am atacuri de pa­nică, senzație de vomă, vertij, și ce mă deranja foarte mult... simțeam că pe sub pielea obra­zului circula ceva. Am consultat medici de specialita­te, începând cu cei din Colentina, Malaxa, Elias, Sana­dor, și am luat antibiotice, anti­inflamatoare, am ținut regim ali­mentar, dar fără nici un rezultat. Mă simțeam din ce în ce mai rău. În acest timp, serviciul continua, pen­tru că nu-mi permiteam să-mi pierd locul de mun­că. Am început să caut în disperare pe internet articole și dacă cineva s-a mai confruntat cu așa ceva, dar nimic... Într-o zi, ve­nind de la serviciu, mi-a sărit în ochi revista "Formula AS”, și acolo am văzut un arti­col despre dr. Simu. M-am programat rapid, i-am dus toate analizele, i-am explicat că mă simțeam foarte rău. S-a uitat pe analize și mi-a mai dat câteva de fă­cut, pentru a putea lua o decizie corectă. Sincer, eram neîncrezătoare, dar le-am făcut... Am revenit cu rezul­tatele, și în urma ana­lizării acestora, mi-a zis că am o tiroidită auto­imună, pe fondul unui sistem imunitar dezechilibrat, care acționa în defavoarea mea, prin urticarie, alergie severă, afecțiuni digestive. Deci, toate funcțiile cor­pu­lui meu erau dereglate. Mi-a spus că tratamentul va fi de lungă durată și voi avea nevoie de foarte mul­tă răbdare și că îmi va fi din ce în ce mai rău, până își va face efectul. Primele 6 luni au fost cumplite, dar cel mai minunat a fost când domnul doctor mi-a spus: "Mă puteți suna oricând”. De câteva ori l-am sunat și noaptea, îi spuneam că mă simt foarte rău și dânsul mă încuraja, iar atunci când îi au­zeam vocea caldă și calmă, mă sim­țeam mai bine. După 6 luni, efectele tratamentului au început să dea roade (remedii naturiste + homeo­pate + unde magneti­ce), în primul rând, a dispărut senzația aceea de sub pielea obrajilor și nu am mai făcut atacuri de panică. Acum mă duc de două ori pe an la d-l dr. Simu. Nu credeam vreodată că mă voi mai face bine. Acum sunt aceeași femeie normală, veselă, care se bucură de fa­milie, prieteni și viață.
Vă mulțumesc din suflet, domnule doctor Simu, și vă rămân datoare pe veci.

TOADER SIMONA - București

D-l dr. Simu Rareș poate fi contactat la cabinetul Api estetic din București, str. C. A. Rosetti nr. 31, tel. 021/317.37.91, 0722/82.42.12