"Cu unguentul POCO, am scăpat de inflamațiile din nas”

Cititor Formula AS
Dragă redacție,

Încep prin a vă spune că sunt o persoană care a apelat la amabilitatea dvs. în scopul aflării unui reme­diu pentru niște "bube” în nas, care nu mi-au trecut, oricât de multe remedii am folosit. Ca urmare a publicării anunțului meu la rubrica "Cititorii întreabă” (fapt pentru care vă mulțumesc) d-l ing. inventator Pocanschi Ovidiu Mircea din Cluj mi-a trimis un­guentul POCO, pe bază de plante, care mi-a fost de mare folos. L-am folosit de 2-3 ori și, ca prin minune, acea jenă pe care o aveam mi-a trecut.

Am spus "bube” în scrisoare, pentru că alt termen știin­țific nu găsesc. Practic, nu sunt clasicele furun­cule, pustule, ci începea să se înroșească, să se infla­me­ze vârful nasului pe partea interioară, apoi apărea o tăietură (crăpătură-ragadă) și apoi o coajă, sub care era un fel de zemuială, nu puroi. Folosind acest ungu­ent bun și pentru alte probleme ale pielii, hemoroizi ș.a. am avut nespusa bucurie să constat că imediat mi-au cedat fenomenele inflamatorii pe care le aveam.

Pentru că a trecut luna și nu mi-a mai apărut nimic, înclin să cred că am găsit leacul și pentru asta mulțu­mesc d-lui Pocanschi, care a avut amabilitatea de a-mi trimite acest unguent (și gratis) și pe care-l reco­mand tuturor celor care au probleme în genul celor pe care le-am avut eu.

Pentru cei interesați, dau numărul de telefon unde poate fi găsit d-l Pocanschi Ovidiu Mircea, tel. 0264/58.11.36, 0744/91.02.93.

Încă o dată spun din toată inima mulțumesc și vă doresc să aveți parte de tot ce vă doriți și meritați în viață. Cu stimă,
MIHAI NICA - sat Mălăești, com. Vutcani, jud. Vaslui