"Cu Apisan Forte, miastenia gravis a copilului nostru este ținută sub control”

Cititor Formula AS
Dragă redacție, vă mulțumim din suflet că prin in­termediul dvs. am reușit să aflăm despre d-l ing. Vic­tor Bogdan și produsul numit Apisan Forte.

Cu aju­torul tratamentului naturist indicat de acest om deose­bit, copilul nostru, diagnosticat la numai trei ani și jumătate cu miastenia gravis, se poate bucura din nou de copilărie. Menționez că printre rudele noastre sunt mai multe cazuri de boli autoimune, din care două de miastenie. Boala nu se vindecă, beneficiază de trata­ment alopat pentru a fi ținută sub control, însă există efecte secundare, care din păcate nu sunt de dorit, mai ales în cazul unui copil atât de mic.
Când i s-a depistat boala, băiatul nostru avea o stare de slăbiciune musculară avansată, mergea foarte puțin pe jos fără să obosească, îi cădeau pleoapele, vedea "amestecat” (așa s-a exprimat el la vârsta lui), în­ghițea cu dificultate, era tot timpul supărăcios și plângăcios, fără un motiv anume. După șase luni de administrare a produsului Apisan Forte, împreună cu masajele, reflexoterapia și cele­lal­te procedee indicate de dom­nul Victor Bogdan, copilul se simte foarte bine și este mult mai rezistent la efort. Este ade­vărat că în caz de răceli și alte infecții, sau când este foarte cald (mai ales căldură amestecată cu umezeală), boala își face simțită prezența, însă simptomele sunt mult ate­nuate. Menționăm că în tot acest timp am căutat să nu ne abatem de la regimul alimentar indicat și să-i asi­gurăm copilului o hrană cât mai naturală.
Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat ca prin intermediul "Formulei AS” să-l cunoaștem pe d-l ingi­ner Victor Bogdan, care ne-a îndrumat și sfătuit în acest tratament. Acestui om deosebit îi dorim multă sănătate și cât mai multe biruințe în lupta cu bolile.
Fam. FUIOR CĂTĂLIN - Slatina, e-mail: fuior.catalin@yahoo.com