"D-l dr. Peia mi-a vindecat fetița, operată de tumoră cerebrală”

Cititor Formula AS
În urmă cu un an (mai exact în iunie 2011), fetița mea, în vârstă de doar 4 ani și 7 luni, a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe creier, în urma depistă­rii unei tumori.

Din nefericire, a fost o tumoră malignă și în consecință a fost nevoie de tratament citostatic. La îndemnul unei mătuși (fidelă cititoare a revistei d-voastră), am apelat la d-l Peia, în vederea prescrierii unui tratament naturist, care să poată fi administrat în paralel cu tratamentul citostatic. Mărturisesc că ur­mând tratamentul prescris de d-l doctor fetița nu a avut probleme majore de sănătate (doar banale răceli), a frecventat grădinița, fără nici un fel de probleme. De asemenea, cât timp a urmat tratamentul citostatic, nu i s-a făcut niciodată rău, a depășit ușor acea perioadă, fiind speriată doar de momentul aplicării branulei.
În prezent, Mihaela urmează tratamentul prescris de d-l Peia, se simte bine, atât fizic cât și psihic, ca și când nu i s-a întâmplat nimic. Încă o dată, vă aducem mulțumirile noastre, domnule Peia, recomandând și altor persoane aflate în suferință să apeleze cu încre­dere la ajutorul d-voastră.
Nu vreau să uit a-i mulțumi și d-lui doctor care s-a dovedit a fi avut "mâini de aur” în ziua operației (dr. Madaraș Alexandru de la Spitalul Județean Târgu Mu­reș, secția neurochirurgie), cât și d-nei doctor Neamțu Ștefania din cadrul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, secția oncopediatrie.
Dumnezeu să vă ocrotească la orice pas, ca să puteți reda zâmbetul și în alte familii încercate de suferință.
ANA L. - Mediaș, județul Sibiu