"Mii de mulțumiri!”

Cititor Formula AS
Cu două săptămâni în urmă, soțul meu a acuzat dureri puternice în capul pieptului, s-a îngălbenit tot și a fost internat de urgență la Secția de Gastroenterologie a Spitalului Județean Timișoara, cu următorul diag­nostic: icter obstructiv, angiocolită acută (pe această cale trag un semnal de alarmă persoanelor ce se știu cu litiază biliară, să se opereze la timp) și multe alte com­plicații.

Au fost două săptămâni grele. În primele zile de internare, parcă analizele medicale ieșeau împotriva noastră, dar aici, la Secția de gastroenterologie, am întâl­nit o echipă de medici, nu numai adevărați profesioniști, dar și oameni deosebiți, cu vocație pentru această mese­rie. Contrar a tot ce se vehiculează prin mass-media, am cunoscut în această clinică profesioniști care au ținut buzunarul închis când am vrut să pun ceva în el și mi-au spus că nu-și fac decât datoria.
Scrisoarea aceasta este pentru buzunarul de la piept al fiecărui cadru medical întâlnit aici și vine ca o con­firmare că nu toți medicii buni pleacă din țară. Prin intermediul dvs., revista mea de suflet, vreau să le mulțumesc în mod spe­cial doamnei doctor Anne-Marie Brân­zan și doamnei doctor Iulia Rațiu, care au avut înțe­legere față de neștiința și îngrijorarea mea și mi-au explicat cu răbdare situația soțului meu, domnișoarelor medici rezidenți, doamnelor asistente și infirmiere, în­tregului colectiv medical care, fără să exagerez, poate fi com­parat cu un stup de albine. Toți trebăluiesc con­tinuu, aleargă de la un pacient la altul și ajută pe fiecare bol­nav, cu răbdare și înțelegere.
Aici, la Clinica de Gastroenterologie a Spitalului Ju­de­țean Timișoara, sunt medici a căror inimă bate româ­nește, iar sângele curge în trei culori. Vă mulțumesc din suflet tuturor!
MARIANA ILOIU - str. Dimineții, bl. 13, ap. 1, Timișoara

P.S. Stimată și dragă redacție a revistei "Formula AS”, vă doresc în continuare o vară frumoasă și vă mulțumesc pentru că prin fiecare număr al revistei pe care-l citesc, mă informez mai mult, învăț mai mult, și-i mulțumesc mai mult lui Dumnezeu pentru tot ce am acum.