Tratamente de excepție contra abcesului perianal

Cititor Formula AS
Sunt unul dintre cititorii săptămânalului "For­mula AS” și ai Asului Verde, încă din anul 2002. Revista este pe gustul meu și al soției mele și nu mai cum­părăm alte ziare sau reviste.

Cu informa­țiile din pa­ginile "Formulei AS” am ajutat unele per­soane și le-am folosit și noi, pentru a ne trata afecțiu­nile. Ca reci­procitate, vreau și eu să le recomand cititorilor aflați la necaz, un tratament naturist cu ajutorul căruia m-am vindecat de o boală groaznică: fistulă anală. Auto­rul lui este un terapeut cu mare ex­pe­riență, d-l Du­mitrescu Dumitru. Dar iată "procesul verbal” al vin­de­cării mele, pe care îl anexez în spe­ranța că le va fi și altora de ajutor.
* În 26 ianuarie 2010 am fost operat de abces peri­­anal. Vindecarea ope­rației a durat peste trei luni de zile. Fișa medicală specifică: Intervenție chirur­gi­ca­lă pentru abces perianal drept cronic și chist se­ba­­ceu fesier drept. S-a realizat: excizie abces; excizie chist sebaceu, sutură cutanată.
În septembrie 2011, în urma consumării a doi litri de lapte de capră, abcesul perianal a recidivat. Am în­trebat medicul chirurg ce să fac și acesta mi-a co­mu­nicat faptul că abcesul trebuie operat din nou, dar nu­mai după ce se închide. Până în februarie 2012, în urma tratamentului me­dicamentos, abcesul a continat să se închidă, ca după două-trei zile, să răbufnească din nou. Când a apărut și o fistulă pe lângă abcesul peri­­anal, am apelat la tratamentul d-lui Dumitrescu Du­mitru despre care am auzit la televizor și care m-a asi­gurat că mă pot vindeca cu remediile dânsului (are o invenție brevetată).
* După prima doză consumată, am constatat dis­pariția senzației de a merge la WC, cauzată de fistula anală, iar după câteva zile s-a constatat închiderea ei.
* După 3 săptămâni de dezintoxicare, au început să apară semnele de îmbunătățire a sănătății. Au existat două episoade, în care prin două canale dife­rite ale abcesului, s-au acumulat și evacuat cantități apreciabile de puroi și bucăți de țesut putred.
* După circa 3 luni de la începerea tratamentului, cele două canale ale abcesului s-au închis complet.
* În tot timpul tratamentului, am urmărit tempe­ratura corpului de trei ori pe zi. Aceasta a oscilat, în cursul unei zile, în jurul valorilor subfebrile de 37,1-37,4°C, iar în timpul colectării puroiului, ajungând la 37,8°C. După închiderea canalelor, temperatura cor­pului s-a stabilizat la 36,4-36,6° C.
Alte simptome sesizate în urma tratamentului:
Pielea: n-au mai apărut pete roșii și maronii în zona capului, pe mâini, abdomen și picioare.
Gura: excrescențele existente la baza limbii și lateral stânga s-au micșorat. Depunerile de pe corzile vocale s-au redus, ajungând la o tuse ușoară, fără ex­pec­torații.
Ochii: au dispărut usturimile ochilor la apariția lă­crimării.
Urechile: mâncărimile în pavilioanele urechilor au dispărut.
Ceafa și coloana vertebrală: s-au micșorat dure­rile în zona cervicală; au dispărut durerile spatelui în zona omoplaților.
Abdomenul: s-au redus mult durerile în zona sto­ma­cului și a duodenului; digestia a început să func­ționeze mai bine conducând la un scaun normal.
Prostată: jetul de urină are un debit aproape nor­mal.
Picioare: au dispărut albăstrelile de pe picioare, iar dimensiunile venelor în zona varicelor s-au redus.
Cap: s-a reactivat circulația periferică la cap, sesi­zată ca mâncărimi ale anumitor zone și în final toată pielea capului.
Transpirația excesivă în timpul nopții a diferitelor porțiuni ale corpului s-a micșorat.
* A trecut mai mult de o lună de la finalizarea tra­ta­mentului d-lui Dumitrescu Dumitru și zona abce­su­lui perianal are pielea refăcută, fără zone întărite, cum se prezenta înainte de tratament. Deși am avut recomandarea să renunț pentru două săptămâni la dieta pe care am avut-o în timpul trata­mentului și să revin la un regim normal, încă nu pot uita prin ce am trecut și nu am curajul să schimb die­ta. Am slăbit 2 kg în timpul tratamentului (acum am 66 kg la 68 de ani), dar mă pot mișca ușor, fără prea multe probleme.
Am făcut o ecografie abdominală pentru confir­ma­rea efectelor tratamentului urmat și rezultatele sunt bune. In­ten­ționez să reiau acest tratament pentru mine și, dacă se impune, și pentru soția mea. Îi mulțu­mesc Bunului Dumnezeu că m-a îndrumat către d-l Dumitrescu pen­­­tru vindecare.
ing. pensionar GRIGOR PETRE - tel. 0265/22.46.91, 0726/78.66.25

D-l Dumitrescu Dumitru poate fi contactat la tel. 0241/61.99.32, între orele 8-16, 0726/10.90.68, e-mail: dumitrescu@neoplazii.ro