"Îi mulțumesc d-lui dr. RAREȘ SIMU pentru că mi-a redat sănătatea cu remedii homeopate”

Cititor Formula AS
Mă numesc Popescu Mara, sunt din București și vreau să vă mulțumesc în primul rând dvs., celor din re­dac­ție, pentru toate informațiile pe care le furnizați, în spe­cial celor aflați în suferință.

Vă felicit pentru că nu vă aba­teți de la conduita care se impune în presa scrisă și do­vediți că în zilele noastre se poate vinde bine un pro­dus din care lipsesc scandalurile sau ironia. Vă mulțu­mesc în numele miilor de cititori. Vă mulțumesc pentru această rubrică minunată și unică, de asemenea, în care ne putem arăta deschis recunoștința și mulțumirea și putem povesti și altora din experiența noastră.
Am avut speranța că mă voi vindeca și eu, asemeni celor care scriu la această rubrică, selectând medicul despre care am citit foarte multe informații. Vreau ca pe această cale să îi mulțumesc domnului doctor Ra­reș Simu, specialist imunolog, alergolog, homeopat, pentru faptul că mi-a redat sănătatea cu remedii homeopate. Am 53 de ani și am suferit de afecțiuni digestive grave, imunitate scăzută, alergie severă. Când m-am prezentat la consultație, toate func­țiile corpului meu erau dere­glate. După 4 luni de tratament, mă simt minunat, sunt refăcută complet, acum am revenit la un regim de viață obișnuit, dar diferit de cel dinainte, care era haotic, când mâncam orice, întotdeauna pe fugă, consumam multă ca­fea, iar apă nu beam aproape deloc. De asemenea, do­resc să îi mulțumesc doamnei doctor Răduță Cristina, specialist apifitoterapeut, ayurveda, acupunctură, pentru rețetele ayurveda asociate cu produsele stupului, care au ajutat-o pe mama. Mama suferă încă din tinerețe de dureri reumatice, insomnie și dischinezie biliară. Sub îndrumarea doamnei doctor a făcut un tratament cu pro­duse românești și indiene și se simte foarte bine. A căpă­tat multă mobilitate, iar dimineața se trezește odihnită și cu poftă de muncă. Acești doi medici minunați for­mează o echipă, în cadrul Centrului de Sănătate și Viață O&D din București (str. Luterană nr. 3, Sector 1, tel. 0766/29.84.58), și m-a impresionat metoda de colaborare a dumnealor pentru binele pacientului. Caută la nevoie împreună, cea mai bună formulă de tratament, urmărind pas cu pas o evoluție favorabilă.
Vă mulțumesc, doamnă Sânziana Pop!
Vă mulțumesc, doamnă doctor Răduță Cristina!
Vă mulțumesc, domnule doctor Simu Rareș!
Cu stimă și recunoștință,
POPESCU MARA - București, tel. 0740/08.80.56