"ColonHelp mă face să mă simt bine în corpul meu!”

Cititor Formula AS
Mă numesc Anca Vereș și am 26 de ani.

Deși nu am pro­bleme cu greutatea, deoarece cântăresc 51 de kilo­grame, îmi doream o netezire a burții cauzate de balo­nare, precum și să scap de grăsimea rămasă în urma sarcinii, când m-am îngră­șat 20 de kilograme. Am o viață activă. Pe lângă în­grijirea băiețelului meu de un an, merg la sală de 3-4 ori pe săptămână. În schimb, am aceste balonări, stări de oboseală, nopți dormite bine sau mai puțin bine, în funcție de somnul celui mic. Așa că am decis să urmez o cură de detoxifiere cu pro­dusul ColonHelp. Nu am vreo suferință de care să știu, care să mă ducă spre această cură. Inspi­rată însă de ali­mentația sănătoasă și diver­sificată pe care i-o gătesc cu atâta drag fiului meu, mă­nânc și eu ali­mente sănătoa­se, zi de zi. Pro­blema este că, prinsă în rolul de mămică, mă­nânc pe apu­cate sau sar peste mese, pentru ca mai apoi să recuperez cu o masă co­pioasă. Cred eu că aces­ta este motivul balo­nărilor inestetice și incomode de care am parte aproa­­pe zi de zi. De curând am încheiat prima mea cură de două luni și jumătate cu produsul ColonHelp. Acesta m-a ajutat să am un stil de viață mai sănătos. Chiar și după termi­narea curei, păstrez bunele obiceiuri dobân­dite: beau în continuare 2 litri de apă pe zi, mănânc legume și fructe, evit grăsimile și fac mișcare zilnic. Proble­mele digestive s-au atenuat mult, iar stilul de viață impus de ColonHelp mă face să mă simt bine în corpul meu. Voi recomanda ColonHelp cunoștințelor mele pentru toate beneficiile pe care acesta le oferă. Vă mulțumesc!

"Am slăbit, tenul este mai frumos și tranzitul s-a reglat datorită ColonHelp!”

Numele meu este Beatrice Vasilescu, am 24 de ani și locuiesc în Constanța. Anul trecut, mama mi-a spus despre ColonHelp. Am fost încântată când mi l-a cumpărat, pentru că aveam probleme digestive de când mă știu! În momentul în care am început această cură, cân­tăream aproximativ 68 de ki­lograme, iar după ce am ter­minat tratamentul, aveam 58 de kilograme. Eram mân­dră! Toată lumea se mira, pri­meam complimente, era vis!
În tot acest timp, am ținut și un regim alimentar, mai multe legume și fructe, supe, iaurt și, bineînțeles, apă. Din prima zi, am fost cei mai buni prieteni, eram foarte încântată pentru că mergeam regulat la toaletă, nu mai eram balonată, mă simțeam mult mai ușoară, seara nu mai aveam poftă să mai ronțăi ceva și nici dulciurile nu mai făceau parte din dieta mea. Mergeam și la sală sau îmi făceam exer­cițiile de aerobic acasă, aveam alt chef de viață!
Tot o problemă pentru mine era și tenul. Nu era grav, dar aveam puncte de grăsime sau o acnee mai blândă. În urma curei de ColonHelp, tenul meu a de­venit mai curat și mai luminos! Astăzi mi-am cumpărat un alt borcan de ColonHelp, deși mai erau cinci zile până la ziua de salariu, dar nu am mai rezistat. Mi-l doream din nou și nu exagerez dacă spun că imediat după ce am luat prima doză, am și făcut o vizită la baie! Pe lângă mine am mai corupt și alți prieteni. Și ei sunt la fel de mulțumiți de acest produs! Pentru mine, cel mai important a fost că am eliminat constipația, am slăbit și tenul meu și-a revenit. Unde aveam proble­mele cele mai mari, ColonHelp a acționat! Abia aștept să vă scriu din nou peste câteva luni să vă aduc la cu­noștință cum am evoluat.