Tabără de sănătate pentru copii supraponderali

Redactia
- Prima tabără de scădere în greutate pentru copiii din România -

Anul acesta, în stațiune Straja din județul Hu­nedoara, vom desfășura a doua "tabără de sănătate” pentru copiii supraponderali. Obiectivul nostru este să-i ajutăm pe copii să slăbească simțindu-se bine, făcându-și prieteni și câștigând încredere în ei. Noi nu vom face din obezitate o problemă mai mare decât este, iar slăbirea nu înseamnă o dietă lipsită de gust și consistență. Gătim mâncăruri sănătoase, gus­toase, și dozăm corespunzător fiecare masă. Mi­siu­nea taberei este de a induce copiilor comportamente de viață să­nă­toase (nutriție, mișcare, echilibru emo­țional), pe care să le mențină și când se întorc acasă.
Îi așteptăm pe copii în tabără, să le arătăm că slă­bi­tul printr-un regim de viață sănătos poate fi dis­trac­tiv!
Locație: Stațiunea Straja (Lupeni), județul Hu­ne­doara, complex turistic Platoul Soarelui din Mun­ții Vâlcan. Durata: 3 săptămâni (01.08-22.08.2012).
Participanți: copii supraponderali, între 7 și 18 ani. În tabără asigurăm:
- persoane responsabile cu activitățile sportive, distractive, culturale
- psiholog
- medic nutriționist
- actori.
Servicii incluse:
- cazare în camere de 3, 4 și 5 persoane, în ca­bană de 3 stele (camere dotate cu paturi individuale, baie proprie, TV și Internet wireless).
- masă (3 mese principale + 2 gustări), toate să­nă­toase, atent preparate sub îndrumarea medicului nutriționist.
- activități sportive, educative, culturale și dis­tractive + toate materialele necesare desfășurării activităților: orientare cu busola, vânătoare de co­mori, drumeții, cățărări pe perete de frângii, campare cu cort, traversare pe frânghii, alpinism, jocuri pe echipe: fotbal, volei, baschet, păianjen, baloane, schi­uri, pictură pe pietre și scoarță de copac, îm­pletire de bră­țări, carnaval, seara talentelor, disco­te­că, parada pi­jamalelor, foc de tabără, karaoke, excur­sii prin ju­deț, tiroliană, parc de aventură, vizitări de peșteri, pescuit etc.
- consiliere psihologică (terapie de grup și la nevoie terapie cognitivă)
- lecții de actorie (arta actorului, improvizație scenică, dicție, mișcare scenică)
- cursuri de nutriție și lecții de gătit.
Prețul: 3000 lei/copil/tabăra. Rezervarea unui loc în tabără se face în momentul achitării unui avans de 500 lei. Restul plății se poate face fie în rate lunare, fie integral, în momentul sosirii în tabără.
Contact și rezervări: ANGELA HUDA - tel. 0724/88.72.93, e-mail: office@platoulsoarelui.ro